Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja lehet a sógornőmnek? Ezt a kérdést a tesóm kérésére írom.
Ha NEM HAJLANDÓ beszélni és változtatni, akkor nincs más lehetőség, mint elbúcsúzni egymástól.
Mert ha legalább hajlandó lenne párterápiára, vagy beszélgetésre, akkor még van esély kijönni ebből, de így....
Nem tudom, ha sógornőd előtte sokáig nem dolgozott, akkor lehet egyszerűen stresszes, pánikol, mert új a hely, új szitu, meg kell felelni, ez eléggé kiakasztja az embert..
viszont tesód mindenképp szelíden próbálja meg rávenni egy beszélgetésre, és ha van vki a láthatáron(mert ez az elutasító viselkedés eléggé erre utal amúgy), akkor azt is beszéljék meg őszintén, tesódnak is jobb ha kiderül, még ha nagyon fáj, akkor is...a sógornőd meg nem tudja hogy hogy kezdjen bele...
Vagy esetleg Te beszélj vele, mond neki, hogy tesód el van kenődve, hogy már úgy érzi nem szereti, tudod, mint nő a nővel...hátha neked kiönti a lelkét, és kiderül, hogy csak vmi kis baja van, amin rágódik...
jaaa.aha, hát akkor nincs itt stressz, legalábbis nem olyan mint amire én gondoltam...
hát bakker, próbálj meg vele Te beszélni...többet nem tehetsz..
"A párjához rideg, nem beszélget már vele úgy mint régen, az ágyban kifogásokat keres."
Ez egyértelmű jele annak, hogy új pasi van a képben nála.
A tesód annyit tehet, hogy beadja a válópert, ha a csaj semmiféle megbeszélésre sem hajlandó a témával kapcsolatban. Ennyi.
Veled beszéli meg a szexuális életét a testvéred? ha én lennék a sógornőd én adnám be a válást, de csak azért mert a férjem kibeszéli a dolgainkat a hátam mögött.
Valószínűleg túlterhelt egyébként, és még erre jön az otthoni munka. A testvéred mennyit dolgozik otthon még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!