Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Másnak is ilyen ledegradáló a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is ilyen ledegradáló a férje vagy csak enyém a megtiszteltetés?

Figyelt kérdés

reggel korán keltem mig a gyerekek aludtak gyorsan kitakarítottam a konyhát elmosogattam felmostam

erre kijön a férjem hogy gondolom azt hogy koráén reggel zörgök csörgök kint?

másik azért kaptam egy órán át lebaszást értsétek szó szerint amiért nem tudtam leolvasni a gázora állást mert nme tudtam kinyitni a szekrényt amibe az üóravan (mondanom se ell 4 napig volt itthon ö is le tudta volna olvasni

mindennek elhord

és azt mondja neked az a dolgod fözzek mossak takarítsak gyereket neveljek és azt csináljam amit ö mond

2013. jún. 11. 08:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mindkettőnknek volt már régebben, hogy rászóltunk a másikra, mert reggel csinálta a dolgát. Sajnos elég rosszul viseljük, amikor valami, vagy valaki felébreszt minket. :D De aztán mindig bocsánatot kértünk, és az utóbbi időben már sokkal türelmesebbek vagyunk ilyen téren. Mondjuk nem is jogosak ezek a felcsattanások, az ember általában ezt később belátja.
2013. jún. 11. 15:38
 12/12 Amado atya ***** válasza:

Én se szeretem, ha csörömpölnek, zörögnek stb. amikor szeretnék kicsit tovább aludni, mert későig dolgoztam, ne adj' isten, éjszakás voltam. (ilyenkor nem is zajonganak, tekintettel vannak rám. Ha mégis sikerül felébreszteniük, bosszús arccal kérek egy kávét, megiszom, majd visszafekszem aludni).

Viszont ha nappalos vagyok, akkor szinte mindig 5 óra körül ébredek, és én főzök "ágybakávét" a páromnak. Tehát nálunk nincs probléma. :)

2013. jún. 11. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!