Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak! Mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mit szólnátok, ha a feleségetek ezzel az ötlettel állna elő? (lent)

Figyelt kérdés
Az ötlet: A születendő gyermekkel egy bizonyos ideig az apa maradjon otthon gyesen, hogy így ő is jobban részese legyen a babázásnak, és az anya se fásuljon be.
2013. jún. 10. 16:38
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
14%
Az unokatestvéremék kipróbálták (anyagi okok miatt). Válás lett a vége, mert felborultak a nemi szerepek.
2013. jún. 10. 16:53
 12/31 anonim ***** válasza:
96%

"Egy Apának elég az a kis részesedés is, ha néha megfürdeti a gyereket vagy nagyobb korában hétvégente elmennek kocsikázni/motorozni, szórakozni "

Szörnyű lehet így felnőni. Bocs az offért.

Az ilyent nem tartom apának, nevelőnek, nem lehet rá felnézni, nem ad át semmit.

21/F

2013. jún. 10. 16:53
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre:

Ha ez nekik megfelel és anyagilag meg tudják oldani, akkor hajrá.

2013. jún. 10. 16:54
 14/31 anonim ***** válasza:
94%
Amelyik férfinek ez büszkeségi kérdést okoz, annak felesleges a gyerek, mert később is hisztizni fog mindenért.
2013. jún. 10. 16:58
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
nincs ezzel semmi gond, csak az indoklás hülyeség ... valamikor én is kacérkodtam a gondolattal
2013. jún. 10. 17:01
 16/31 anonim ***** válasza:
0%

12-es

Nem tudom hogy a szemembe is megmondanád-e ezt, attól hogy nem vagyok 0-24-be egy 3-7 hónapos gyerekkel szerinted emlékezni fog rá 15 éves korában mondjuk?

Ne legyél hülye, nem azt mondtam hogy néha elviszem valahova, hogy ne kenődjön el, hanem azt hogy egy Apa nem tud annyit foglalkozni egy pelenkással, mint egy 4-6éves gyerekkel

Nyugodt lehet bőven kiveszi egy férfi is a gyerek nevelésből a részét, csak máshogy, és máskor

2013. jún. 10. 17:03
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Tudna foglalkozni ha akarna. Emellett meg "az anya dolga" meg " belebolondulnék a munka hiányába" szerinted mennyire fair egy nőnek? Lehet ő is imádja a munkát, lehet neki se jó bezárva egy házba. Ne csak magadra gondolj amúgy.
2013. jún. 10. 17:10
 18/31 anonim ***** válasza:

Nem akartam beírni, mert nem vagyok férfi, de csak nem állom meg :D

Hogy jó ötlet-e, ez a helyzettől függ. Van olyan apa, akire nem jó ötlet rábízni a kicsit, vagy anya, aki ezt nem bírná, de ha egy párnál ez működik, akkor miért ne?

Nálunk nem tudhatom, mi lesz (illetve még gyereken se gondolkodtunk), de hogy az apjának már az eléggé korai időszakban is 1-2-3 órára kell majd vigyáznia rá olykor, az eléggé bizonyos. Elvégre motoroznom is mennem kell, habár ezt úgy is lehet, hogy ők autóval jönnek, de ki tudja, a pár hónapos ezt mennyire fogja értékelni :) S én simán elvárom, hogy pár óra ne legyen gond, ha már a gyereke, ő pedig egy kedves, szerető lény (mármint a leendő apa).

Amúgy nem tudom, mit lehet kezdeni egy 2-3 évesnél kisebb gyerekkel, remélem, majd kiderül. Vannak nők, akik belebolondulnának abba, ha csak gyerekeznének és nem dolgoznának, remek lehet egy kellően jó, egészséges csimota mellett ezt megoldani (no nem a legelső hónapokban).

2013. jún. 10. 17:12
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez jó dolog, itthon is törvénybe kéne vezetni, mint a svédeknél.
2013. jún. 10. 17:16
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Bizony, Svédországban kötelező az apukának is otthon lenni a gyerkőccel. Nászúton voltunk Stockholmban tavasszal, és nagyon édes volt a sok apuka a babakocsival, kicsi gyerekkel :) Ott minden férfi wc-ben is van pelenkázó!

Kérdésre: ha mindkét szülő szeretné, akkor nagyon jó ötlet :) Én nem aggódnék, ha nálunk ilyen felállás lenne a jövőben, a férjem tökéletesen ellátta teljesen egyedül a bátyja 1 éven aluli gyerekeit, így a sajátunk miatt sem félnék, jó apa lesz :) Persze, az újszülöttet nyilván nem tudja megszoptatni az apuka, de amikor már nem csak anyatejen él, tökéletesen működhet.

2013. jún. 10. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!