Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a nejmmel ha nem akar napozni? Hiba mondom neki meg célozgatok milyen fehér. Hogy vegyem rá?
Azt hittem az én párom írta ki, csak ő olyat nem írna le, hogy teccik :D
Lehet már jobban tetszik magának így, megunta a szoliba járást...
Próbálj esetleg "hátulról támadni", jön a jó idő, menjetek vízpartra nyaralni ahol aki nem akar az is lebarnul a vízibiciklin, aztán hátha visszaszokik rá.
De valami oka csak van, hogy már nem akarja, erőszakosan meg ne vedd rá.
Nekem is a párom akart venni szolibérletet, tavaly nyáron kötelezően ki kellett menni napozni, még székeket is vett amit hurcoltunk a kocsiban, aztán meg piszkált ha az árnyékba mentem.
Én északi típus vagyok, szerintem nem áll jól a barnaság, hamar leégek és még pöttyös is leszek tőle. De víz mellett nyaralni szeretek, olyankor lebarnulok.
Gondolom kamu kérdés, mert ekkora baromállat, mint a kérdező kevés van...
U.i.: a fehér bőr egyébként is egészségesebb, mint a barna, amellett, hogy szebb is.
Inkább maradj csöndben és imádkozz, hogy ne jöjjön rá mekkora suttyó vagy. Az érettségit sikerült amúgy megszerezni? Én a helyedben inkább azon gondolkoznék, hogy azt hogy kéne.
Nejeddel? Kétlem hogy van olyan aki hozzád ment, de lehet hogy megérdemlitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!