Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a nejmmel ha nem akar napozni? Hiba mondom neki meg célozgatok milyen fehér. Hogy vegyem rá?
Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 00:55
21/39 anonim válasza:
Szerintem is sokkal -sokkal szebb a barna bőr ;-) ! De sok mindent nem tudsz tenni ,nem kényszeritheted ! Ha majd végre jobb idő lesz ,gondolom csak elmentek strandra ,ott biztos lebarnul ,vagy addig vegyél neki ajándékba egy barnitókrémet ,hátha kipróbálja ;) .
22/39 anonim válasza:
Vidd el egy olyan strandra, ahol nincsenek fák. Amúgy én sem napozok, mert idősebb rokonaim iszonyatos bibircsókok és mindenféle anyajegyek, bumpszlik vannak, ahol sokat érte a nap a bőrüket és én nem szeretnék úgy kinézni majd, mert hidd el, az sokkal csúnyább mint a fehér bőr.
23/39 anonim válasza:
Ha valaki valamit nem akar,nem kell erôltetni...ha majd ô úgy gondolja,hogy szeretne napozni,majd fog.
24/39 anonim válasza:
Ennél nagyobb gondod sose legyen.
25/39 anonim válasza:
ő is a pincében barnulós típus!
nincs ezzel semmi baj, lehet van benne egy kis vámpír vér:)
26/39 anonim válasza:
Keress nem idén barnult nőt, annak szoliba se kell járni...
27/39 anonim válasza:
Egyből jönnek itt egyesek a bőrrákkal...
Jelezném, hogy a napfény hatására képződik a D-vitamin, ami szükséges a csontok erősségéhez és a Ca beépüléséhez, az angolkór pont azokat fenyegeti, akiket nem ér napfény.
Van egy egészséges átmenet, arra van szükség.
28/39 anonim válasza:
Ha már ennyire unatkozol ezen a kellemes vasárnapi délelőttön,fogd meg a feleséged kis kezét,és vidd el sétálni,vagy valami termálfürdőbe,ott akaratlanul is le lehet sülni:)
Képzelem mennyire szereted...
29/39 anonim válasza:
Szerintem menj el vele napozni,vidd ki strandra meg ilyenek,magam en sem mennék napozni,de a férjemmel még szoliba is eljárok,ő is efekszik.csinálj vele napozos kozos programokat. . .Pl. . .
30/39 A kérdező kommentje:
Menstrual de mikor lesz mar jo idő? Apropo csak kifogas v. Igaz hogy nem jo szórteleniteni labat menzeszkor?
2013. jún. 9. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!