Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha valakik évek óta együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakik évek óta együtt vannak, esetéeg gyerek is van de nem házasok, te is arra gondolsz hogy biztos van valami "gáz" velük kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2013. jún. 2. 09:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%

9es vagyok

mit jelent az évek óta?

Mi 5 éve vagyunk együtt, igaz gyerek nincs, együtt élünk 3 éve....mindenki meglepődik, hogy ősszel esküvő....pedig évek óta együtt élünk, és együtt vagyunk...nem hinném, h bárki azt gondolná "gáz" van velünk..

vagy de?

2013. jún. 2. 09:50
 12/18 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Több ismerősöm él így. Köztük nővérem lassan 25 éve. Három gyerekük van. Nagyon boldog a kapcsolatuk.
2013. jún. 2. 10:04
 13/18 anonim ***** válasza:
77%
Nekem az a tapasztalatom a környezetemben (és saját is), hogy egy esküvő sokszor csak bezavar. Valahogy bepánikoltatja az embert, hogy hú, akkor ettől a naptól kezdve tényleg senki más, le vagyok kötve, elköteleztem magam stb., stb. Akik meg csak simán együtt élnek, de ugyanúgy, mintha házasok lennének, ott nincs ilyen para, csak egyszerűen boldogan együtt vannak. Ez nem jelenti azt, hogy kevésbé gondolják komolyan.
2013. jún. 2. 10:20
 14/18 anonim ***** válasza:
41%
Igen. Én is erre gondolok sajnos az esetek többségében és ebben saját tapasztalat is benne van.:( Persze vannak kivételek,mint mindíg,de általánosságban Nekem is ez jut eszembe,mint Neked.
2013. jún. 2. 12:29
 15/18 anonim ***** válasza:
79%

nem gondolom, h problémás lenne a kapcsolat, mivel én is hasonló beállítottságú vagyok.

a párom szívesen elvenne, ha szeretném, de nekem teljesen megfelel az együttélés. aztán lehet, később változik az álláspontom.

sokkal inkább azt szoktam látni, h nagy hacacáré, esküvő minden extrával, de már borítékolható a válás. az utóbbi időben 3 ilyet is tapasztaltam a környezetemben. a házasság még nem garancia semmire.

ismerek egy olyan párt, akik 30 év együttélés és 2 felnőtt gyerek után keltek egybe :)

2013. jún. 2. 12:56
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nekem is ez jut eszembe. Sajnos, akárhogy próbálom értelmezni az ilyen kapcsolatban élők magyarázatai, nem tudom őket hova tenni. Nem tehetek róla, de nem tudom elhinni, hogy így tökéletesen megfelel nekik és egyikük sem vágyna házasságra.

Mondjuk lehet azért van ez, mert régimódi vagyok...

24N

2013. jún. 2. 13:28
 17/18 anonim ***** válasza:
11%
Nem, több ismerősöm is él így, boldogan, gyerek(ek)kel. Az egyik tavaly mesélte, hogy most hogy már majdnem 15 éve együtt vannak és a gyerek is 10, volt róla szó, hogy összeházasodnak, de a végén annyira lényegtelen volt mind a kettőjüknek, hogy ez elmaradt. És élnek boldogan....
2013. jún. 2. 15:42
 18/18 Doroff válasza:

Nincs gáz. 21 éves a kapcsolatom, 17 éves fiunk van, megkértem a párom kezét, bele is egyezett, mégsem házasodtunk össze. Nagyon jól megvagyunk...

43/F

2013. jún. 15. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!