Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiházasodni külföldre?
Kaptam egy ajánlatot egy külföldi ismerősömtől, hogy házasodjunk össze, cserébe ő fizet nekem. Ez mind a kettőnknek jogi előnyökkel jár, és ezen a pénzen múlna, hogy kijutok-e arra a külföldi egyetemre, amelyikre szeretnék, mivel máshogy nem tudom kifizetni a tandíjat.
Barátom van, akivel elég régóta együtt vagyunk, és később össze is akarunk házasodni. Azt mondta, mindenben támogat, de a szíve szakadna meg. Az ismerősömmel csak jogilag lennénk együtt, sehogy máshogy nem.
Ez egy kiskapu, vagy törvénysértés? Ti mit tennétek?
nem mennék bele ilyenbe semmi pénzért. jogilag iszonyat para, tényleg benéznek még az ágy alá is az erre hivatott emberek, illetve erkölcsileg sem lenne hozzá gyomrom.
egy ismerősöm nem EU-s állampolgárral házasodott. a fickó még pár hónapig a saját hazájában élt, mire elintézték egyáltalán a tartózkodási engedélyét. a konzulátusra kellett járkálnia mindkettőjüknek, állampolgársági hivatalba, meg a fene tudja még hova, és nagyon komolyan kikérdezték őket. olyan dolgokat, amiket csak akkor tudsz, ha valóban együtt vagy az adott emberrel. nézd meg a Zöldkártya című filmet, utána sztem nem lesz kedved az érdekházassághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!