Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel büntetik, ha valaki HÁZASSÁGOT és minden szépet és jót ígér, közös baba, család és a végén itt maradsz gyerekkel, sok-sok adóssággal egyedül és nem fizet?
Volt állásom, de gond volt a terhesség elején és azt mondta, hogy nem mehetek vissza dolgozni, mert különben itt hagy és csináljak amit akarok... Azt mondta, hogy egy férfi dolga, hogy megteremtsen mindent én most csak a gyerekre figyeljek, mert az a fontos!
Hiába mondtam, hogy várjunk még, hisz alig ismerjük egymást! erre a válasz mire várjunk 100 év múlva se találna jobbat! és a többi sz*r szöveg...
Én már elég régóta szerettem volna gyereket és hát valljuk be a férfiak többsége nem akar vagy csak később! Tehát tartottam magam 2 hónapig, hogy nem, mert várjunk aztán végül beadtam a derekam...
Óóó, két egész hónapig együtt voltatok a gyerekcsinálás előtt?
Figyi, feljelentheted, de a világ egyetlen bírósága sem fog tudni mit kezdeni azzal, hogy ennyire naiv voltál.
14.
én meggondolnám. a fickó nem házasságszédelgő, nem életvitelszerűen csinálta, a kérdező önként vett neki a saját nevére telót előfizetéssel, aláírta a papírokat, tudta a feltételeket. hogy cserébe házasságot ígért, de nem vette el? a hölgyet meg fogják mosolyogni a bíróságon. ez egy bukott per lesz, a perköltség a kérdezőt terheli majd, és még nagyobb adósságspirálba kerül.
Tényleg elég butuska lehetsz, ha a nevedre vetted a részlet fizetést, a telefonszámlát, meg minden mókát úgy, hogy házasok sem voltatok.
A szolgáltatónál voltál? Nem tudom, hogy lehet-e bármit is tenni ilyen helyzetben, ha a te neveden van a számla, talán megszüntetni lehet busás szerződés bontási költségekkel. Mérlegelni kell, hogy a havi részletekkel és számlával jársz-e jobban, avagy a szerződés bontással. Ennek már rég utána kellett volna járnod, nem megvárni, amíg kijön egy ekkora számla.
A gyerektartást biztosan kitudod erőszakolni belőle, keress egy jó ügyvédet és beszélj vele a dologról.
Magát azt, hogy mivel bántott meg, mit ígért és abból mit nem tartott be, nem fogják büntetni semmivel.
"fickó nem házasságszédelgő, nem életvitelszerűen csinálta"
Nekem pedig nagyon úgytűnik. "és még meg is csalt, akiknek ugyan ezt ígérte"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!