Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok sok év elteltével ti nem bántátok meg a házasságot?
19 év együttélés, 10 évnyi házasság és két gyerek után még nem!
:D
Bár néha nehéz! :(
Én büszke vagyok arra, ha 17 év házasság után még van, aki méltónak tartja arra a férjem, hogy próbálkozzon nála. Ezek szerint nem tettem még tönkre teljesen. :) A féltékenység bizalmatlanság. Ha valaki érdeklődik utána, miért kéne féltékenynek lennem? Akkor kellene, ha ő érdeklődne idegen nő iránt, nem???
17 éve vagyunk házasok, fél év után házasodtunk össze (nem, nem voltam terhes). 5 év van köztünk, köszönjük, megvagyunk. Jól.
"még mindig szerelmes vagy meg féltékeny ha más nő próbálkozik?"
Ez már nem az a lángoló szerelem mint rég, de az! Más nő? Az jó, bírom a leszbi cicákat! Bár egyre perverzebbek leszünk, de ezt még nem sikerült elérnem. :(
Ja vagy ez amolyan kimondottan női kérdés akart lenni, és ne szóljak bele?
:D
Off: ezek mindent lepontoznak, ha igazad van, 0%-os leszel....
On: nem bánom, igaz néha nagyon nehéz, ha valaki ráhajtana, kezét-làbát elrörném;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!