Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan "gáz" ha a leendő férjemnek megadtam a jelszavam? Nekem is el kellene kérni tőle "cserében"?
3,5 éve vagyunk együtt, jövőre házasodunk, szóval nem valami ki röpke románcról van szól. Most úgy alakult, hogy nem voltam otthon, meg kellett nézni valamit (nincs sajnos okos telefonom:)) ezért felhívtam hogy lépjen be (amúgy fb-ról van szó) megadtam a jelszavam. Eddig nem tudta, mert nem volt ilyen alkalom, de eddig sem volt titok. Én sem tudom az övét egyébként.
Barátnőmmel folytatott beszélgetés során valahogy felmerült a téma, és a végén még én voltam a hülye, hogy megadtam és hogy utólag nem változtattam meg (hozzáteszem neki nincs kapcsolata). Én úgy gondolom, hogy a lassan 4 év alatt már adott volna valamit jelet arról is ha féltékeny típus, arról is ha más valami miatt érez ellenállhatatlan vágyat arra, hogy olvasgassa más üzeneteit. Tehát nem hinném, hogy ezek után az lesz az esti programja, hogy végignézi azt, hogy kinek, mikor, mit írtam.
Ha meg már ilyen "hülye vagyok" akkor elkérhetném az ő jelszavát is, mert ha én bízok benne, ő is bízzon bennem. Szerintem ez nem bizalom kérdése. Beb.szna ha ezen múlna a bizalom. Bennem sem merült fel, hogy elkérjem tőle, szerintem benne ugyanúgy nem, hogy adja meg az övét, ha már tudja az enyémet.
Nem vagyunk már tinik, én 24 vagyok, ő 28, most tényleg ezen múlna a bizalom, a házasság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!