Idén lesz az esküvőnk, és leendő férjemnek azon a napon egyben a születésnapja is (30! ). Szeretnék valami ajándékot, csak azt nem tudom, hogy mi legyen az, ami összeegyeztethető az esküvővel. Ötletek?
Most már nem sok mindent lehet tenni, ha megvan az időpont. De sajnos anno régen mi sem gondoltunk abba bele, hogy szeptember 4-én volt a lagzink és a férjemnek szeptember 5-e a születésnapja. Azóta szegénynek nincs születésnapja, mert mindig egyben van a házassági évfordulóval. És akkor szokott kapni szülinapi ajándékot is.
Ha újra kezdhetném a szervezést, akkor tuti nem egymáshoz közeli napra tenném az esküvőt.
Na igen, az időponttal kapcsolatban nekem is hasonló a véleményem, de hát anyós :-) ragaszkodott hozzá, és igazából a párom is ezt szerette volna. Végül is nekem van a legkevesebb "közöm" hozzá, ha nekik így jó...
1. válaszolónak: Énekelni sajna a lámpalázam miatt nem lehet, na meg nem is bízok magamban annyira, hogy el tudjak énekelni egy számot hallgathatóan, pedig az szerintem is szép lenne, a leveles ötlet tetszik! Köszi nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!