Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Olyan "gáz" ha a leendő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan "gáz" ha a leendő férjemnek megadtam a jelszavam? Nekem is el kellene kérni tőle "cserében"?

Figyelt kérdés

3,5 éve vagyunk együtt, jövőre házasodunk, szóval nem valami ki röpke románcról van szól. Most úgy alakult, hogy nem voltam otthon, meg kellett nézni valamit (nincs sajnos okos telefonom:)) ezért felhívtam hogy lépjen be (amúgy fb-ról van szó) megadtam a jelszavam. Eddig nem tudta, mert nem volt ilyen alkalom, de eddig sem volt titok. Én sem tudom az övét egyébként.

Barátnőmmel folytatott beszélgetés során valahogy felmerült a téma, és a végén még én voltam a hülye, hogy megadtam és hogy utólag nem változtattam meg (hozzáteszem neki nincs kapcsolata). Én úgy gondolom, hogy a lassan 4 év alatt már adott volna valamit jelet arról is ha féltékeny típus, arról is ha más valami miatt érez ellenállhatatlan vágyat arra, hogy olvasgassa más üzeneteit. Tehát nem hinném, hogy ezek után az lesz az esti programja, hogy végignézi azt, hogy kinek, mikor, mit írtam.

Ha meg már ilyen "hülye vagyok" akkor elkérhetném az ő jelszavát is, mert ha én bízok benne, ő is bízzon bennem. Szerintem ez nem bizalom kérdése. Beb.szna ha ezen múlna a bizalom. Bennem sem merült fel, hogy elkérjem tőle, szerintem benne ugyanúgy nem, hogy adja meg az övét, ha már tudja az enyémet.

Nem vagyunk már tinik, én 24 vagyok, ő 28, most tényleg ezen múlna a bizalom, a házasság?

2013. máj. 24. 10:41
1 2 3
 11/21 zabmester ***** válasza:
100%

Szerintem tök normális dolog egy ilyen helyzetben megadni a jelszót annak, akivel az ember együtt él, ismeri, bízik benne. Én is tudom a párom jelszavát, de sosem élnék vissza vele, illetve tőle sem viselném el, de ezt anno tisztáztuk is. Egyébként nekem egy sokkal banálisabb ok miatt adta meg a fb jelszavát: játszottunk mindketten egy játékkal, és amikor ő nem volt otthon, és kifogytam az életekből, akkor mondta, hogy lépjek be az övébe, és küldjek nyugodtan :D Szóval azóta én kb. napi szinten be szoktam lépni az övébe is, viszont sose néztem még bele se üzenetébe sem másba.

Így belegondolva, azt hiszem, ő nem is tudja az én fb jelszavamat, bár mondjuk nem nagy kaland, meg van jegyeztetve a géppel, ha akar, simán be tud lépni, meg ki is tudja keresni a mentett jelszavak közül. De tökéletesen tisztában van vele, hogy tahóságnak tartom, ha valaki beleolvas más üzeneteibe, úgyhogy nem tesz ilyet. Meg amúgy is, magától sem csinálja ezt, még a táskámba sem nyúl bele, ha esetleg megkérem rá, hogy vegyen ki valamit, akkor is inkább odahozza az egész táskát. Pedig az nincs is jelszóval védve :D Szóval lényeg a lényeg, nem a jelszón múlik, hogy valaki érdemes-e a bizalomra, vagy sem. Akik kutakodni akar, az megoldja úgy is, hogy nem adsz neki hozzáférést, aki meg nem ilyen, az akkor sem teszi, ha minden lehetősége megvan rá.

2013. máj. 24. 11:05
 12/21 anonim ***** válasza:

A párom összes "fontos" jelszavát tudom, mert gyakran megkér, hogy lépjek be, ha épp én ülök a gépnél és csak egy pillantást vetne a leveleire/facebookra, stb, de 7 év alatt egyszer sem jutott eszembe ezzel visszaélni... Normális párkapcsolatban ez tök természetes...

Sőt ami a netbankot illeti szinte minden átutalást én intézek, úgyhogy valszeg jobban tudom a jelszavát int ő maga... :)

2013. máj. 24. 11:05
 13/21 A kérdező kommentje:
Egyébként én meg a bankkártyája kódját tudom, mert kellett már levennem róla pénzt, ő meg az enyémet nem. Ez azért lehet fontosabb:)
2013. máj. 24. 11:08
 14/21 anonim ***** válasza:
40%

A barátnődnek látszik, hogy sosem volt komoly kapcsolata, és magából indul ki: gondolom neki lenne rejtegetnivalója.

Párom is tudja az enyémet, mégsem lép be, hogy nyomozzon utánam. Nincs rejtegetnivalóm, szoktam fiúbarátokkal is levelezni, tud róla, de most mit nézzen azon? :D

2013. máj. 24. 11:09
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem ezen múlik a bizalom. Jól is néznénk ki ha igen...

Párom tudja a jelszavaimat és Én is az övét, de ettől függetlenül nem nézegetjük más oldalát. Megbízunk egymásban.

Amúgy mi is 3,5 éve vagyunk együtt. :) Annyi különbséggel, hogy én tőled 1 évvel fiatalabb vagyok, párom pedig 1 évvel idősebb a tiedtől :) Nekünk is jövőre lesz lagzi! :)

2013. máj. 24. 11:12
 16/21 anonim ***** válasza:

Nekem egy jelszavamat se tudja a férjem, ellenben soha nem lépek ki sehonnan... outlookom nem jelszavas.

Nem jelszavakat kell titkolni, hanem úgy kéne élni, hogy ne legyen mi után nyomozni...

2013. máj. 24. 11:13
 17/21 anonim ***** válasza:

Barátnőd mit avatkozik bele?

Ha még mindig egyedül van,mint a kisujjam,akkor biztos irtó tapasztalt lehet párkapcsolatok terén......

2013. máj. 24. 11:17
 18/21 anonim ***** válasza:
Én szintén 3 és fél éve vagyok a párommal. Mindketten tudjuk a másik jelszavait. Nincs ebben semmi. Soha nem is értettem ezt a hozzá állás h ne adjuk meg a másiknak. Ha nincs semmi takargatni valónk akkor miért ne nézhetné meg nekünk ha épp úgy adódik.
2013. máj. 24. 11:19
 19/21 anonim ***** válasza:

A párom mindenhez tudja a jelszavam. Még a bankszámlámhoz is. Én rendszeres elfelejtem, mert váltogatni kell, és nem tudok 3at váltogatni, hanem mindig más kell, ezért neki is elmondom, hogyha elfelejteném, akkor ő tudja.

22N

2013. máj. 24. 11:31
 20/21 anonim ***** válasza:
Ismerjük a jelszavakat, a bankkártyái pinkódját, sőt még a telefonját is. Eszembe se jutott eddig belenézni a telefonjába vagy a leveleibe. Szoktam neki szólni néha, h lépjen már ki, itt van előttem minden, de akkor se olvasok bele semmibe 16 év után se.
2013. máj. 24. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!