Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek hány kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány kapcsolat az, ami még nem sok, amitől a nő nem lesz r. banc?

Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 06:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem darabra mérik. Ha nincs párhuzamosan több kapcsolatod illetve nem egy éjszakás kalandokat gyűjtesz akkor nem vagy az. Bennünket nőket már 2-3 pasi után ilyen jelzővel illetnek. Persze ha ezt pasi teszi akkor ő a "király".

Ismerek olyan pasit aki a felesége mellett havonta váltogatja a szeretőjét és még büszke is erre. Természetesen ő a f@sza gyerek. Erre inkább nem írok jelzőt! :(

2013. máj. 24. 10:08
 12/18 anonim ***** válasza:

Szamonra az a ribanc aki erzelem nelkul szexel fuvel faval csak azert mert megtheti.

Az is ribanc aki ellenszolgaltatas vagy szamitas pl egy ital nyaralas ruha parfum stb elleneben szexel valakivel.

Az is aki tobb hapsival tert parhuzamossan szexualis kapcsolatot.

a kornyekunkon van egy kifejezes : bacardy kola ribanc ez azokat a fiataol lanyokat illeti akik egy buli utan egy par meghivott ital utan mar nyilnak is.

2013. máj. 24. 10:28
 13/18 anonim ***** válasza:

Én 19 éves vagyok, és volt már vagy 50 párkapcsolatom, ha nem több.... azt sem tudom, a mostani párom előtt ki volt a barátom.... és volt jó pár éjszakás kalandom is. Ettől még nem vagyok ribanc...

Mellesleg együtt élek a párommal

16 éves voltam amikor az egyik barátom 38 éves volt... senki nem nézett ribancnek

2013. máj. 24. 14:47
 14/18 anonim ***** válasza:

Haat elozo sajnos te az vagy igazi ribancamit leirtal ne haragudj de sajnalnivalo.

Playgirl

2013. máj. 24. 15:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem lehet így meghatározni. Van, aki egy kapcsolattal is ordas ribi... sztem amíg egy lány nem fekszik össze mindenkivel, aki az útjába kerül, és vannak komoly kapcsolatai, ahol teljesen tisztességesen viselkedik, addig nem r.banc. El tudom képzelni, hogy vki randizgat, de mondjuk 2-3 randi után kiderül, hogy teljesen máshogy gondolkozik alapvető dolgokról, mint a másik, és akkor megszakítja a kapcsolatot... és ebből mondjuk 4-5 összejön... egyébként is, honnan tudhatjuk, hogy azok a kapcsolatok meddig tartottak, hogy viselkedett a férfival, volt-e szex...
2013. máj. 24. 18:10
 16/18 anonim ***** válasza:

Dehat egy par randi utan szexelni az nem valami bolcs dolog ugye.

Tudjatok hany nemi betegseg kering ?

Tudjatok hany no lesz meddo ezektol?

Tudjatok hogy a legtobb nemi baj tunetmentes es kesobbi meddoseget okoz ill mehenkivuli terhesseget.

En nagyon uresnek tartom azt aki egy par randi utan lefekszik valakivel hiszen nem is ismered.

A playgirl azt irja azt se tudja ki volt a baratja Ez nem normalis dolog tuti.

2013. máj. 24. 18:17
 17/18 anonim ***** válasza:

Ribanc: ellenérték fejében kamatyoló lény.

És innentől kezdve tök mindegy, hogy csak egyvalakivel, vagy többekkel is.

Van aki úgy ribanc, hogy csak pénzért ment férjhez. Nem a kapcsolatok száma, hanem minősége határozza meg.

Nekem is fura, amit a Playgril írt, de ha egyszer ő élvezi, akkor miért ne tenné? Gondolom nem pénzért teszi, hanem mert élvezi a vibrálást. szerintem ez nagyon nem ugyanaz, mint a ribanc kategória.

2013. máj. 25. 03:18
 18/18 anonim ***** válasza:

Vibral mert a feje ures a lelke szegeny ezert azt hiszi terpesz a megoldas

Ez valoszinuleg egy gyerekkori trauma esetleg neg szex elmeny kovetkezmenye.

Serultcaz a no a 50 pasival kever rovid kis eleteben es tobbel is egyszerre.Egyezunk meg ez nem normalis dolog.

2013. máj. 25. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!