Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elvesztettem a bizalmamat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztettem a bizalmamat a férjemben, mit tegyek? Tudom, hogy beszélgetnünk kellene, de ezt mindig én kezdeményezem, ez normális? Minden férfi ilyen?

Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 23:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Úgy fogalmaznék inkább, hogy általános. Szerencsére tapasztalom, hogy nem mindegyik ilyen.

Viszont annak kellene normálisnak lennie, ha a felek a problémáikat nem ki- hanem megbeszélnék. Lehet, hogy sokkal kellemesebb szülőkkel/barátokkal/idegenekkel beszélni róla, de ez a legritkább esetben szül megoldást, inkább szakadékot produkál a férfi és a nő közt.

A legsikeresebb kapcsolatokban működik a kommunikáció. Nem azért, mert az egyik erőlteti, hanem mert mindkettőnek igénye van rá, belátják, hogy a "majd lesz valahogy"-ból általában sose lesz semmi jó.

Viszont tény, hogy a legtöbb emberrel(nem férfival/nővel!) egyszerűen képtelenség kommunikálni. Márpedig, ha az ember valakivel összeköti az életét, hát legalább legyen a társa tényleg. Nem csak valaki, akit tíz év múltán már csak kerülget a lakásban.

Persze a házasság előtt minden fontosabb, mint az, hogy ténylegesen tudjanak a felek működni egy párként, figyelembe sem veszik, hogy valóban tudnak-e beszélgetni például. Csak a szerelemre meg felelőtlenség alapozni.

2013. máj. 22. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!