Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam a sértettségemen? Hogy lépjek túl? Nem akarok haragudni a férjemre.
Figyelt kérdés
Amikor terhes lettem, a férjemet előléptették. Ez rengeteg munkával jár, sokat gondolkodott rajta, majd elvállalta. Én mellette álltam.
Semmit nem kellett itthon csinálnia, a gyerekkel csak jétszani kellett, nem kelt hozzá éjjel. Elfogadtam, hogy alig van ránk ideje, sokszor aludni járt csak haza.
Amikor az anyját műtötték, én főztem és takarítottam rá.
A lányunkat én vittem oltásra, orvoshoz, mindenhová.
Emellett nem voltunk együtt szinte soha, én meg egyedül szintén nem tudtam elmenni kikapcsolódni.
Ennek lassan 2 éve. Most kicsit lazább a munka, pénteken mennék a legjobb barátnőm 30. szülinapi bulijára. Szinte az egészet én szerveztem, alig várom már. Erre ma bejelenti, hogy neki programja van akkor este.
Mit csináljak?
2013. máj. 21. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!