Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan tegyem túl magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam a sértettségemen? Hogy lépjek túl? Nem akarok haragudni a férjemre.

Figyelt kérdés

Amikor terhes lettem, a férjemet előléptették. Ez rengeteg munkával jár, sokat gondolkodott rajta, majd elvállalta. Én mellette álltam.

Semmit nem kellett itthon csinálnia, a gyerekkel csak jétszani kellett, nem kelt hozzá éjjel. Elfogadtam, hogy alig van ránk ideje, sokszor aludni járt csak haza.

Amikor az anyját műtötték, én főztem és takarítottam rá.

A lányunkat én vittem oltásra, orvoshoz, mindenhová.

Emellett nem voltunk együtt szinte soha, én meg egyedül szintén nem tudtam elmenni kikapcsolódni.

Ennek lassan 2 éve. Most kicsit lazább a munka, pénteken mennék a legjobb barátnőm 30. szülinapi bulijára. Szinte az egészet én szerveztem, alig várom már. Erre ma bejelenti, hogy neki programja van akkor este.

Mit csináljak?

2013. máj. 21. 21:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem meló van,az elfogadható.

De sörözés? Menjen szombaton sörözni,neked 2 hónapja megvan ez a nap.

2013. máj. 22. 08:42
 22/31 A kérdező kommentje:

Én is gondoltam bébiszitterre, de ilyen hirtelen nem akarom. Nem lennék nyugodt, mikor egy vadidegennel van a gyerekem, akivel korábban nem is találkozott, semmit nem tudunk róla.

Ez a sörözés nem lenne olyan fontos, de nem akar engedni. Ma úgy keltem fel, hogy leszarom. Ez van.

2013. máj. 22. 08:47
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Ne hagyd annyiban. A barátnőd nem tehet róla, hogy a férjed ilyen önző.

Próbáld nyugodtan megbeszélni vele, hogy tegyék át a sörözést másik napra, vagy egyszerűen hagyja ki. Biztos lesz más alkalom is, de a barátnőd egyszer 30 éves.

Ha nem fogadja el, pénteken indulj el te előbb otthonról. Csak nem fogja egyedül hagyni a gyereket.

2013. máj. 22. 10:08
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz@rom. Megmondod neki, hogy lemondja a sörözést, mert az egészet napokig szervezted és nehogy már kárba vesszen. A barátnődnek egyszer van 30. szülinapja, ő mehet jövő héten is sörözni. Fucking...
2013. máj. 22. 10:08
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Vannak helyzetek az életben amikor az embernek engednie kell. Na most a te helyzetedben pont hogy ne engedj. Ő ki.baszásból csinálja veled. Nincs hozzá szokva hogy te is eljársz, így gyors intézett magának egy sörözést.

Nem a bulit kellene le.arnod hanem most pont a férjedet. Ha most nem mutatod meg neki, akkor ezt mindig el fogja játszani, és a helyedben egész éjjel nem mennék haza.

2013. máj. 22. 10:29
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ha az én férjem ilyet csinálna velem erősen elgondolkodnék, hogy mi a jó francért vagyok vele...:( Ekkora önző dögöt én már régen láttam. Én már úgy leordítottam volna a fejét, hogy lerepül a haja...
2013. máj. 22. 11:04
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Maximálisan egyetértek a többiekkel, ezt nem szabad ráhagynod és kész! Először megpróbálnám normálisan megkérni, hogy tegye át a sörözést egy másik napra, DE ha nem lenne hajlandó, akkor bizony a föld alól is kerítenék valakit, aki vigyáz a gyerekre! A barátnődéknek nincs egy megbízható csajszi rokona, aki elvállalná?
2013. máj. 22. 11:24
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha ujra egyensulyt akarsz a kapcsolatban, akkor menj. Es ha te irtad be elobb a naptarba, akkor ne engedj neki kibuvot...
2013. máj. 22. 15:12
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Majd ird meg,hogy hogyan döntöttél,beszéltél e már a férjeddel.

Ne hagyd magad,ha nagyon jól tudta,hogy programod van,-mert te is megengedhetet magadnak hogy kimozdulj-,akkor jobb,ha otthon hagyja a seggét.Ne hogy már...Ő bármikor elmehet,te nem??Hogy van ez?Önzősség az ő részéről, és szerintem is az van a háttérben,hogy nem akarja,hogy "bulizz",ezért szervezett egy ostoba programot magának..

2013. máj. 22. 15:30
 30/31 anonim ***** válasza:
Elmentél végül? :)
2013. máj. 25. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!