Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam a sértettségemen? Hogy lépjek túl? Nem akarok haragudni a férjemre.
Amikor terhes lettem, a férjemet előléptették. Ez rengeteg munkával jár, sokat gondolkodott rajta, majd elvállalta. Én mellette álltam.
Semmit nem kellett itthon csinálnia, a gyerekkel csak jétszani kellett, nem kelt hozzá éjjel. Elfogadtam, hogy alig van ránk ideje, sokszor aludni járt csak haza.
Amikor az anyját műtötték, én főztem és takarítottam rá.
A lányunkat én vittem oltásra, orvoshoz, mindenhová.
Emellett nem voltunk együtt szinte soha, én meg egyedül szintén nem tudtam elmenni kikapcsolódni.
Ennek lassan 2 éve. Most kicsit lazább a munka, pénteken mennék a legjobb barátnőm 30. szülinapi bulijára. Szinte az egészet én szerveztem, alig várom már. Erre ma bejelenti, hogy neki programja van akkor este.
Mit csináljak?
Azt hittem meló van,az elfogadható.
De sörözés? Menjen szombaton sörözni,neked 2 hónapja megvan ez a nap.
Én is gondoltam bébiszitterre, de ilyen hirtelen nem akarom. Nem lennék nyugodt, mikor egy vadidegennel van a gyerekem, akivel korábban nem is találkozott, semmit nem tudunk róla.
Ez a sörözés nem lenne olyan fontos, de nem akar engedni. Ma úgy keltem fel, hogy leszarom. Ez van.
Ne hagyd annyiban. A barátnőd nem tehet róla, hogy a férjed ilyen önző.
Próbáld nyugodtan megbeszélni vele, hogy tegyék át a sörözést másik napra, vagy egyszerűen hagyja ki. Biztos lesz más alkalom is, de a barátnőd egyszer 30 éves.
Ha nem fogadja el, pénteken indulj el te előbb otthonról. Csak nem fogja egyedül hagyni a gyereket.
Vannak helyzetek az életben amikor az embernek engednie kell. Na most a te helyzetedben pont hogy ne engedj. Ő ki.baszásból csinálja veled. Nincs hozzá szokva hogy te is eljársz, így gyors intézett magának egy sörözést.
Nem a bulit kellene le.arnod hanem most pont a férjedet. Ha most nem mutatod meg neki, akkor ezt mindig el fogja játszani, és a helyedben egész éjjel nem mennék haza.
Majd ird meg,hogy hogyan döntöttél,beszéltél e már a férjeddel.
Ne hagyd magad,ha nagyon jól tudta,hogy programod van,-mert te is megengedhetet magadnak hogy kimozdulj-,akkor jobb,ha otthon hagyja a seggét.Ne hogy már...Ő bármikor elmehet,te nem??Hogy van ez?Önzősség az ő részéről, és szerintem is az van a háttérben,hogy nem akarja,hogy "bulizz",ezért szervezett egy ostoba programot magának..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!