Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam a sértettségemen? Hogy lépjek túl? Nem akarok haragudni a férjemre.
Amikor terhes lettem, a férjemet előléptették. Ez rengeteg munkával jár, sokat gondolkodott rajta, majd elvállalta. Én mellette álltam.
Semmit nem kellett itthon csinálnia, a gyerekkel csak jétszani kellett, nem kelt hozzá éjjel. Elfogadtam, hogy alig van ránk ideje, sokszor aludni járt csak haza.
Amikor az anyját műtötték, én főztem és takarítottam rá.
A lányunkat én vittem oltásra, orvoshoz, mindenhová.
Emellett nem voltunk együtt szinte soha, én meg egyedül szintén nem tudtam elmenni kikapcsolódni.
Ennek lassan 2 éve. Most kicsit lazább a munka, pénteken mennék a legjobb barátnőm 30. szülinapi bulijára. Szinte az egészet én szerveztem, alig várom már. Erre ma bejelenti, hogy neki programja van akkor este.
Mit csináljak?
Márpedig igenis haragudj és ne lépj túl! Ne legyél mártír!
Minek néz téged, a cselédjének?
A kérdező szerintem egyedül ment volna és addig a párja vigyáz a gyerekre. De így nem
tud elmenni mert nincs kire hagyni a kicsit.
Hát tényleg marha nagy komoly programja van a férjednek...jó nagy tuskóhoz mentél!
Állj a sarkadra és ne hagyd magad. Nem vesz téged semmibe sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!