Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan tegyem túl magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam a sértettségemen? Hogy lépjek túl? Nem akarok haragudni a férjemre.

Figyelt kérdés

Amikor terhes lettem, a férjemet előléptették. Ez rengeteg munkával jár, sokat gondolkodott rajta, majd elvállalta. Én mellette álltam.

Semmit nem kellett itthon csinálnia, a gyerekkel csak jétszani kellett, nem kelt hozzá éjjel. Elfogadtam, hogy alig van ránk ideje, sokszor aludni járt csak haza.

Amikor az anyját műtötték, én főztem és takarítottam rá.

A lányunkat én vittem oltásra, orvoshoz, mindenhová.

Emellett nem voltunk együtt szinte soha, én meg egyedül szintén nem tudtam elmenni kikapcsolódni.

Ennek lassan 2 éve. Most kicsit lazább a munka, pénteken mennék a legjobb barátnőm 30. szülinapi bulijára. Szinte az egészet én szerveztem, alig várom már. Erre ma bejelenti, hogy neki programja van akkor este.

Mit csináljak?

2013. máj. 21. 21:58
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Márpedig igenis haragudj és ne lépj túl! Ne legyél mártír!

Minek néz téged, a cselédjének?

2013. máj. 21. 22:42
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát tènyleg az, ne tedd túl magad rajta, az a sörözès szombaton is lehetne, vagy egy másik pènteken. Vagy fogadd el aztàn egyszer játszd vissza vele.
2013. máj. 21. 22:42
 13/31 anonim ***** válasza:
86%
10-es: a férj nem a barátnőhöz nem akar menni, hanem a gyerekekre nem vigyáz, hogy a felesége el tudjon menni!
2013. máj. 21. 22:43
 14/31 anonim ***** válasza:
80%
De kedves!:( ott hagyod neki a kislányt te pedig elmégy bulizni. Nehogy már!!! Gondolom, ő sokszor kijárt!
2013. máj. 21. 22:45
 15/31 anonim ***** válasza:
96%

A kérdező szerintem egyedül ment volna és addig a párja vigyáz a gyerekre. De így nem

tud elmenni mert nincs kire hagyni a kicsit.

2013. máj. 21. 22:46
 16/31 anonim ***** válasza:
89%
oooo bakker. en meg ugy ertettem hogy ketten mentek volna de a pasi mashova akar. hat ize. fel lehet adni hirdetest babysitternek 1 estere vagy ismerost szomszedot megkerni es kifizetni a ferj penzebol. meg van oldva :)
2013. máj. 21. 22:48
 17/31 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem olvass be jól a férjednek, hogy mekkora bunkó, és mennyire nem vesz téged semmibe. És szervezz be egy gyerekfelvigyázót estére. Ne hagyd, hogy az egyetlen bulis estédet bármi is elrontsa! És jó szórakozást! :)
2013. máj. 21. 22:56
 18/31 anonim ***** válasza:
95%
Ez nagy bunkóság. Keress egy bébiszittert, de azért ne maradj otthon, mert a férjed hülye.
2013. máj. 21. 23:08
 19/31 anonim ***** válasza:
89%

Hát tényleg marha nagy komoly programja van a férjednek...jó nagy tuskóhoz mentél!

Állj a sarkadra és ne hagyd magad. Nem vesz téged semmibe sem!

2013. máj. 22. 04:52
 20/31 anonim ***** válasza:
97%
Rendes tőled, hogy nem akarsz haragudni a férjedre, de azért ez most szemétség tőle. Nem tudod vagy nem akarod megoldani bébisziterrel?
2013. máj. 22. 06:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!