Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy férfi ennyire önállótlan?
Figyelt kérdés
Hogy még a levest is ki kell merni neki,a gyógyszerét be kell vennie,de azt is a feleség tartja számon. A haját a nő fésüli,az italt ő tölti ki neki,néha még a cipőjét is beköti és azon sem lepődnék meg,ha kiderülne,hogy a s.ggét is a nő törli. És mindezek mellett a férfi ebédkor csak úgy odanyúl a nő tányérja,levágja a szelet hús felét és odateszi magának. A nő nem szól semmit. Titokban cigizik,a férj egyszer meglátta és lekevert neki egyet. Nincs gyerekük,a férfinek postagalambjai vannak,a nő nagy kertész. A galambok sokszor kieszik a magvakat a földből,a férfi nem képes lemondani róluk..
Nem,nekik nincs gyerekük. Keresztszülők. Borzasztó nézni,komolyan. Sokszor már azon vagyok,hogy kitörök magamból,de épp ezaz,hogy semmit nem érnék vele. 60 év körüliek és én értem,hogy a régi világban a nő kiszolgálta a férfit,minden körülmények között. De azért ez már túlzás. Fésülni kell egy embert,mielőtt elindul? Ő nem látja,hogy kócos? Ha csörög a telefon,a férfi meg nem mozdulna,pedig az esetek 99%-ában őt keresik. Folyton morog,hogy sótlan a leves,közben ott van előtte a só,semeddig nem tart szedni egy csipettel. Olyan ingerült,bár az asszony meg idegesítő. Egész nap tesz-vesz,bájmosoly az arcán,mindig talál valami tennivalót,ami ráérne. Aztán panaszkodik,hogy ő egész nap dolgozott és mennyire fáradt. Közben akkor pihenhetne,amikor akarna. Már azon agyalok,hogy nem is megyek többet.
2013. máj. 19. 21:53
22/30 anonim válasza:
Azért ne essünk túlzásokba... nekem az ilyen nem férfi. Férfi teljesen más. Akinek ki kell mérni a levest, az nem férfi.
2013. máj. 19. 22:51
23/30 anonim válasza:
21 Tiszta olyanok, mint a nagyszüleim. Nem tudsz rajtuk segíteni. ÁLLATKERT 2013
2013. máj. 19. 23:18
24/30 anonim válasza:
összeillenek. a nő szolgalelkű, a fickó zsarnok. egy 60 éves emberen már akkor sem változtatsz, ha a fejed tetejére állsz.
nem önállótlan. ha a felesége egyik napról a másikra lelépne, sztem nem halna éhen, és képes lenne kitörölni az alfelét is. jelen helyzetben csupán élvezi, h ki van nyalva a hátsója, és talált egy olyan nőt, aki örömmel-dalolva teszi ezt.
a nagyszüleim a fenti helyzet lehető legjobb értelmében voltak összeillők. a mamám minden reggel kikészítette a papámnak az aznapi szettet, de azért rá nem adta :) (szegény papi annyira nem konyított a divathoz és az öltözködési szabályokhoz, h teljes nyugalommal felvette volna a kék csíkosat a bordó kockással :) ) a papám pedig a végletekig tisztelte a mamámat, és minden férfimunkát ellátott a ház körül. náluk egyikük sem volt önállótlan, csak nagyon mereven tartották a férj-feleség szerepeket. a II. vh. előtti világban nőttek fel, ezt látták a szüleiktől. ők nekem az élő példa, h ez működik, ha a felekben nincs önzőség, és tisztelik egymást, valamint nem csinálnak a másiknak pluszmunkát.
2013. máj. 20. 05:31
25/30 anonim válasza:
Amíg nem az én férjem egy F*sz, addig engem ez egyáltalán nem érdekel....
2013. máj. 20. 07:09
26/30 anonim válasza:
"Nincs gyerekük,a férfinek postagalambjai vannak,a nő nagy kertész. A galambok sokszor kieszik a magvakat a földből,a férfi nem képes lemondani róluk.."
Itt annyi probléma lehet a fejekben, hogy kár időtpocsékolni a megmentésükre. Fejre is állhatsz, akkor sem fognak e-mailezni postagalamb helyett és operába járni pofozkodás helyett. Tudom hogy nehéz, de meg kell érteni, hogy mindenki nem lehet megmenteni. Aki pedig nem kér a segítségből annak lehetetlen segíteni.
2013. máj. 20. 08:19
27/30 anonim válasza:
Nézd, valószínűleg vagy 40 éve így élnek. Szerinted ha te most elkezdesz pattogni, mi fog változni? Nem véletlenül vannak együtt. Ezek a viták és civakodások néha erősebb ragasztói egy kapcsolatnak, mint akár a legnagyobb szerelem. Ők így élnek, ennyi.
2013. máj. 20. 09:58
28/30 anonim válasza:
Még mindig nem értem.
Nekem van saját dolgom bőven s azzal foglalkozom.
Te miért nem?
Ez az ő dolguk.
2013. máj. 20. 10:28
29/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat. Nem az volt a kérdés,hogy nekem mi közöm hozzá,mert persze,hogy semmi. Egyszerűen csak idegesít,ennyi. Nem akarok pattogni sem,mert ha akarnék,már ezalatt a jópár év alatt megtehettem volna. Nem is akarok senkit sem megváltoztatni,nem vagyok térítő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!