Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 30 év felettiek, akik már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 év felettiek, akik már régóta együtt vagytok, szoktatok még így bolondozni? (Lent. )

Figyelt kérdés
Mi 11 éve vagyunk együtt, gyermekeink is vannak, de a mai napig szoktunk birkózni, csiklandozni egymást, vagy az udvaron a nyakában cipel, szójátékokat játszunk, nagyon sokat nevetünk. Más is van így, hogy ilyen idétlen maradt? :D
2013. máj. 19. 16:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Szójátékokat, hasonlókat nem szoktunk játszani. Társasában, gyerekkel kártyázunk, társasozunk.

Nyakába nem vesz. Max nyáron a hátára vett, ha esett az eső a giliszták miatt. De mivel a legkisebbet is megfertőztem ezzel a hülyeségemmel, már inkább őt védi pár éve:)

Birkózás, csiklandozás: Szerintem ezeket mindenki szokott néha. Van az úgy, hogy a helyzet megkívánja.

Szóval mi még szoktunk még hülyülni, de szerintem ez személyiség függő inkább. Nem az határozza meg, hogy mennyi ideje van együtt az adott pár.

42 vagyok, ő 46. 17 éve vagyunk együtt. Mindketten olyanok vagyunk akik szerint kell egy párkapcsolatba, gyereknevelésbe a bolondozás. Ha másmilyenek lennénk akkor korábban is olyan lettünk volna

2013. máj. 19. 23:14
 22/28 anonim ***** válasza:
21es vagyok. Pár helyen lemaradt a ragozás.. A billentyűzetre fognám, ha lehet:)
2013. máj. 19. 23:33
 23/28 anonim ***** válasza:

nálunk a kapcsolat egyik alapja a humor. egyébként is lételemünk, anélkül nem működne.

25 évesek vagyunk, ahol kell komolyak, ahol lehet, ott bolondosak. :) szeretjük szórakoztatni magunkat és akárkit aki a közelünkbe téved :)

2013. máj. 20. 06:52
 24/28 anonim ***** válasza:
Igen... ;)
2013. máj. 20. 07:10
 25/28 anonim ***** válasza:

Mi visszavettünk a gyerek miatt,mert nagyon sokszor nem érti mi történik és berémül.Csiklanodozás az megy az tudja hogy jó dolog,birkozni csak kettesben mert attól fél.

Szivatjuk egymást de csak poénosan.

Kedvencem a vizipisztojozás,tuti hogy a szomszédok hülyének néznek bennünket.:)

2013. máj. 20. 07:32
 26/28 anonim ***** válasza:

Mi szoktunk hülyülni (én így hívom), de mi még fiatalnak számítunk, ami az érdekesebb, hogy a szüleim is csinálják, anyu 50 apu 48..

Nem éppen ezeket, de udvarol lelocsolás, piszkálás, csak úgy megcsókolják egymás...zimálják szóban egymást stb...mint a 20onévesek...

30 ason apu volt hogy felkapta anyut a vállára lelógva, volt nagy sikongatás....

Tehát én ebben nőttem fel, nagyon örülök, hogy ilyen családba születtem, remélm i is eg tudjuk tartani ezeket a tulajdonságainkat akkor is ha majd 30 asok 40esek leszünk

26/n

2013. máj. 20. 07:40
 27/28 anonim válasza:
Mi is ilyenek vagyunk, én szerencsére egy poénos családban nőttem fel. Párommal táncolunk a boltban ha megy a zene, egyik este megleptem egy nagy labdával a nagypárnája alatt miután hazajött a munkából, stb...! :-D Sztem a kislányunk is poéngyár lesz, már most látszik, 10 hós. 28/N. Lehet lepontozni! ;-)
2013. máj. 20. 20:01
 28/28 anonim ***** válasza:
90%
Gratulálok a sok, irigy, lepontozó emberkének! :D:D Pukkadjatok meg :D
2013. máj. 20. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!