Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a megoldás? Nincs hová mennem.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a megoldás? Nincs hová mennem.

Figyelt kérdés

A párommal (nem a férjem)3 éve vagyunk együtt van egy 2 éves kisfiunk akivel jelenleg otthon vagyok. A párom egy autószerelőnél dolgozik de ez csak alkalmi munka ezért nem keres túl sokat napi 3000 forintot.

És itt kezdődik a gond:

Munka után nem egyenesen hazajön, hanem még beül a haverjaival a közeli kocsmába sörözni, ilyenkor persze ha 500 forintot hoz haza de van amikor még annyit sem. (Annyit azért sosem iszik, hogy részeg legyen) Mit tegyek?

2013. máj. 17. 14:08
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Mi abban a lenézés, hogy megkérdeztem, hogy hány éves vagy, meg mihez értesz? Nem értem, hogy ilyen körülmények között, miért nem arra törekszel, hogy dolgozz, vagy tanulj valami hasznosat! Láthatólag a párodra nem számíthatsz.
2013. máj. 18. 11:58
 32/36 anonim ***** válasza:

En irtam a beka a godorbe tanmeset

Ne haragudj kerdezo de ebbol a tortenetbol az jon le valami nagyon fiatal es nagyon buta muveletlen no vagy ezert kerdeztek mihez ertesz mert csodalnivaloan butan gondolkozol.

2013. máj. 18. 11:58
 33/36 A kérdező kommentje:
Utolsó! A véleményed tartsd meg magadnak!
2013. máj. 18. 12:50
 34/36 anonim ***** válasza:

hat te el vagy szallva irsz velemenyunket segitseget kersz aztan ha nem a te malmodra hajtjuk a vizet es nincs kedvedre a velemeny akkor tartsuk meg magunknak?

Akkor mit varsz sajnalatot? hog yvalaki oldja meg helyetted?

Mit szeretnel mit varsz tolunk?

2013. máj. 18. 13:44
 35/36 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, már csak egyet tudok mondani! Tévedtem, ne menj sehova:) Olyan életet élsz ami pontosan neked való! Ezt érdemled!
2013. máj. 18. 13:48
 36/36 anonim ***** válasza:
39%
Tudod, te nekem hatarozottan olyan tipusnak tűnsz, aki úgy érzi, MINDENÁRON joga van 3 évig otthon lenni. Gondolom ezt abból az ötletedből, hogy a férjed főnöke adja neked a fizetést. Szakmádba vág, miért nem vállalsz be gyerekfelügyeletet? Ha nincs bölcsi, még kereslet is lenne rá. Rendben, hogy 3 évig jár a gyes, de nem mindenki teheti meg, hogy letöltse. A másik: te feleséghez méltóan viselkedsz? Mert gondolom nem mindig volt ilyen, különben nem szültél volna neki, hacsak nem azért, hogy elmenekülj otthonról. Tiszta lakas, gyerek várja otthon, nyugodt feleség? Vagy hazaér és te veszekszel, támadsz? A tapasztalat beszél belőlem. Pár hónap megszakítással 4 éve vagyok itthon, heteken belülre várjuk a második babát. Mire párom hazaér délután, addigra megfőzök, rendet rakok és amíg a nagylány pihen, én is kipihenem magam, hogy legyen energiám rá is. Nálunk nincs kocsmába menés (igaz nem fogyaszt alkoholt), de máshova se mászkál el, (átlag kéthavonta megy a haverjaival xboxozni, akármi) öröm neki hazaérni, pedig mehetne bármikor bárhova. És most támadhatnak a feministák: ha ő vállalta azt, hogy x évig eltart minket, akkor nekem kutya kötelességem (szivesen csinalom, még mielőtt bárki kombinálna :-D) megteremteni a nyugodt, biztonságos légkört és helytállni nőként, anyaként, feleségként. Mert ha gond van, azt is meg lehet beszélni.
2013. máj. 18. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!