Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a megoldás? Nincs hová mennem.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a megoldás? Nincs hová mennem.

Figyelt kérdés

A párommal (nem a férjem)3 éve vagyunk együtt van egy 2 éves kisfiunk akivel jelenleg otthon vagyok. A párom egy autószerelőnél dolgozik de ez csak alkalmi munka ezért nem keres túl sokat napi 3000 forintot.

És itt kezdődik a gond:

Munka után nem egyenesen hazajön, hanem még beül a haverjaival a közeli kocsmába sörözni, ilyenkor persze ha 500 forintot hoz haza de van amikor még annyit sem. (Annyit azért sosem iszik, hogy részeg legyen) Mit tegyek?

2013. máj. 17. 14:08
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Eszemben sincs anyámhoz visszamenni még a családit is elherdálná.
2013. máj. 18. 10:06
 22/36 anonim ***** válasza:
95%

Tanmese: ul a beka a godorben ahova rossz dontesek sorozata miatt sajat maga esett bele. Kiabal segitseg segitseg megfulladok ehenhalok vegyetek ki.

Jon a roka a letraval azt mondja a beka nem jo a letra.

Jon a roka a kotellel nem jo a kotel

Jon a roka lemaszik alj fol a valamra

Nem nem olyan jo meleg a godor megszoktam es szeretem hogy hagyhatnam itt hiszen az otthonom volt ragaszkodom hozza.

Roka:de beka sz@ros a labad

De az en ssarom

Roka akkor minek kiabalsz

Beka : mert jol esik a sajnalat es a figyelem mert ti szerettek ssarosan is.

....ezzel mindent elmondtam...

Mindenki a sajat sorsaert felelos sajat elete kovacsa nem valtoztatsz ssaros marad a labad azt viseld buszken elvegre a te ssarod te okoztad.

2013. máj. 18. 10:15
 23/36 A kérdező kommentje:
Talán én tehetek arról, hogy anyám ilyen semmire való?
2013. máj. 18. 10:23
 24/36 anonim ***** válasza:

Van mas megoldas s csak akarni kell.

Nem hibaztathatod szuleidet egesz eletedben a sorsodert

Te valasztottad a parod te koltozztel hozza te vallaltal gyereket stb

Alj fel vedd kezedbe eleted es fejezd becaz onsajnalatot egeszseges epp elmu ember vagy aki rossz donteseket hozott sajat akaratabol.

Tessek kijavitani es rendbetteni az eleted ami a tied!!

Tudom nehez a sssar jo meleg de tenni kell es meg kell tanulni felelni magadert es hibaidat beismerni es tenni a jobb eletr.

2013. máj. 18. 11:00
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Az anyádról nem tehetsz, de saját magadról igen.

Sőt arról is, hogy hagyod a gyerekedet nyomorban felnőni, és ilyen példát látni, az is a te hibád.

Nem hibáztathatod a szüleidet már, mert te vagy a saját sorsod kovácsa... Amíg nem lesz önálló a gyerekedé is. Szerintem te nem szeretnél olyan szülő lenni, mint amilyen a tied, hogy hozzád se tudjon hazamenni a gyereked, ha bajban van.

Nem azt mondom hogy egyből el kell hagyni a párodat, de ultimátumot adni, amt ha nem tart be, akkor tényleg betartani (pl jó legyen 1 héten egyszer menjen 1 max 2 sörre, már ez is sok ilyen anyagi helyzetben, de mégsem minden nap menne, meg a kompromisszum...)

Ha nem tarta be akkor szépen lelépni

2013. máj. 18. 11:11
 26/36 anonim ***** válasza:
Ha az anyád semmire való, akkor te mi vagy? Nem válaszoltál arra a kérdésre, hogy hány éves vagy, és mi a végzettséged! Mert, vagy tanulj valamit amivel el tudsz helyezkedni és nem csak otthon üldögélsz, ha meg van egy jó végzettséged, akkor menj dolgozni és ne csak várd a nagyon szuper apa által naponta hazaadott 500 forintot.
2013. máj. 18. 11:28
 27/36 A kérdező kommentje:
Mint írtam addig nem tudok dolgozni menni amíg a gyerek nem megy óvodába. Ha nagyon tudni akarod 24 éves vagyok.
2013. máj. 18. 11:35
 28/36 anonim ***** válasza:
És mihez értesz?
2013. máj. 18. 11:38
 29/36 A kérdező kommentje:
Csecsemő és gyermekápoló vagyok.
2013. máj. 18. 11:41
 30/36 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló! És te mihez értesz???

Ahoz, hogy kioktass másokat!!! És lenézz!

2013. máj. 18. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!