Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit változtassak magamon hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit változtassak magamon hogy újra jó legyek a férjemnek?

Figyelt kérdés
10 éve együtt élünk. Érzem hogy pár hónapja rossz irányba indult el a házasságunk. Egyre többet van házon kívül nélkülem. (Nem vagyok féltékeny és bízok benne 100%-ig) Inkább azt gondolom menekül itthonról, amit egyre inkább megértek. Letopisodtam, nem járok sehová (saját hibám, mert hívnának, de soha sincs kedvem), úgy érzem egy befásult, elhanyagolt, veszekedős banya lettem. 30-pár évesen. Ha valakit érdekel vagy segítene, az nagyon jól esne, mert nem tudom hol kezdjem a változást!

2013. máj. 17. 08:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar :)
2013. máj. 17. 08:26
 12/27 A kérdező kommentje:
A hajamat is átfestettem mostanában többször, kísérleteztem mi áll jól. De sajnos azt láttam egyik se nagyon jött be neki. A kolléganői tudom, hogy nagyon csinos csajok. Intelligensek, szépek és vidámak. De egy nő aki több éve elhagyta magát, sosem fogja utolérni őket semmiben. Attól félek így le fog cserélni ha nem változok.
2013. máj. 17. 08:35
 13/27 anonim ***** válasza:
53%
Ne siránkozz, hanem tegyél ellene. Milyen barátnőid vannak, akik nem tudnak tanácsot adni abban, hogyan nézzél ki még jobban? :)
2013. máj. 17. 08:43
 14/27 A kérdező kommentje:
Gyerekes kismamák :) Náluk a mackónadrág effektus gyakoribb mint nálam, szerintem nem ők fognak divattanácsot adni nekem! ;)
2013. máj. 17. 08:45
 15/27 anonim válasza:
100%

minden azon múlik, h mennyire vagy magabiztos. Ne a férjednek akarj megfelelni, hanem elsősorban magadnak és ha magadat megtanultad szeretni, tisztelni, elfogadni, akkor mástól is ezt fogod kapni.

én is átmentem már ezen, leadtam 15 kg-ot, újra ugyanúgy nézek ki mint 20 évesen, a férjem odáig van értem, visszatért a régi kisugárzásom, és újra visszanyertem az önbizalmam. ez a kulcs. nagyon ajánlom a narancs diétát, nekem eddig 15kg ment le.

2013. máj. 17. 08:47
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, szerintem a fogyókúra meg a sport jó indítás. Légy mindig ápolt. Esetleg új frizura nem jöhet szóba? A fazonra gondolok, nem a színre. Aztán öltözz nőiesebben. Amit itt írtak, egy csinos legging pl. pamut toppal kifejezetten kényelmes, és csinosabb, mint egy sima póló. Nekem pl. sok kifejezetten itthoni ruhám van, amik csinosak, divatosak és kényelmesek is. Nyáron short helyett egy könnyű nyári ruhát is felvehetsz. Hódítsd meg újra a férjedet. Gyereketek is van?

Érdemes újra és újra meghódítani, mert különben észreveszi a munkatársak és a feleség közti különbséget, aztán ki tudja, a feleséget választja-e.

2013. máj. 17. 08:47
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Hajviselet kapcsán keress fel egy igazán jó fodrászt, még ha drágább is, aki tud tanácsot adni, mi áll jól neked. azt mondják, egy jó frizura kortalanná teszi a nőt, és ez nagyon így van. :)

Az új otthoni ruhák is jó kezdés szerintem. A másik pedig az, hogy ha hív valahova, menj! De ne úgy, hogy najóóólvanmegyeeeek, hanem igyekezz is jól érezni magad, engedd el a napi gondjaidat és érezze, hogy jó vele lenned. :) Ez önmagában csodákra képes!

2013. máj. 17. 08:52
 18/27 A kérdező kommentje:

Talán mégis van fény az alagút végén! :)

Igyekszem pozitívan hozzá állni! :)

2013. máj. 17. 08:55
 19/27 A kérdező kommentje:
Egyébként még senki sem kérdezte, de elmondom hogy nem a lustaság miatt jutottam ide, hanem beteg voltam. Egy komolyabb női betegségem volt, ami miatt nem sportolhattam és jó darabig el voltam zárva sok programtól, itthon kellett pihenni. Most hogy meggyógyultam, kicsit nehéz újra visszalendülni a régi kerékvágásba.
2013. máj. 17. 08:58
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Csak magad tudsz változtatni magadon. Nem tudom konkrétan mi a problémája a férjednek. Elhíztál? Hajad lenőtt? Szőrös a lábad (bocsi nem piszkálásként, csak érdeklődöm)? Kedvetlen vagy, piszkálod őt? Konkrét dolgok kellenének, hogy mi a probléma. Az nagyon sajnálatos, ha betegség miatt nem sportolhattál, azonban az, hogy nem sportolsz még nem egyenlő azzal, hogy el is hízol. Csakis te tudsz ezeken változtatni akaraterővel, elmész most sportolni, ha teheted. Ha nem teheted, akkor legalább szállj le a buszról 2 megállóval hamarabb és sétálj, az is segít, igaz, nem lesz tőle bomba alak, de legalább fittebb leszel. Egyébként moletten is lehet csinosan öltözködni, nem tudom most hogyan öltözködsz. Az étkezésedet is változtathatsz, hogy ne hízz tovább. Ha úgy látod, hogy csinosabb lettél biztos a kedved is más lesz és az önbizalmad is nőni fog, ebből következően otthon is másképp fogsz hozzáállni a dolgokhoz, így a férjed talán nem menekül el. Szedhetsz magnéziumot, ami jól hat az idegekre. A férjeddel pedig ülj le beszélni, ismerd el, hogy valóban elhanyagoltad a házasságotokat, magadat, de ezt felismerted és szeretnél változtatni. Igyekszel nem veszekedni dolgokért, de segítsen benne, hogy végig tudd vinni a változtatást. Sok sikert!
2013. máj. 17. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!