Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férj és kolléganők viszonya?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férj és kolléganők viszonya?

Figyelt kérdés

Hogyan viselnéd ha a férjed több nővel dolgozik együtt és azok nyilvánvalóan nyomulnak?

A férj szemmel láthatólag hűséges, de a csajok imádnak kacérkodni és próbálják különböző programokra elcsalni.

2013. máj. 15. 13:35
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem az a gond hogy egyszer-egyszer együtt ebédelnek. Hanem 7 napból 5-t együtt vannak, mert egy osztályon dolgoznak mindannyian. Ugye leszervezik az együtt ebédet és még este meló után is csalják sörözni, meg kitalálnak hétvégi programokat. Kicsit soknak érzem. De Ő tényleg lemondja legtöbbször, csak már neki is kellemetlen. Arról nem is beszélve, hogy említette a párom hogy a benti levelezőrendszert chatpartinak használják...
2013. máj. 15. 14:06
 12/19 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem ez talán még a nem annyira durva kategória.Viszont ha munkaidőn kívül is elszaporodnak az ilyen esetek,akkor már kezdhetsz aggódni.Addig viszont csak magadat emészted feleslegesen.
2013. máj. 15. 14:07
 13/19 anonim ***** válasza:
87%
Most olvasom az utolsó kommentedet.Ez esetben légy résen,a férjedben viszont bízz meg,mert a bizalmatlanság könnyen kergetheti más karjaiba.
2013. máj. 15. 14:08
 14/19 A kérdező kommentje:
Örökké csak résen lenni... mondom, minden évben jönnek ezek a csajok, újak és újak... de mind egyformán viselkedik! :/
2013. máj. 15. 14:15
 15/19 anonim ***** válasza:
48%

ennyi flört neki is jár :) te meg ne erre pazarold az energiáidat,inkább tanulj valamit,vagy legyen egy jó hobbid

tök fölösleges ezen agyalni. ha meg akar csalni,úgyis megcsal.majd akkor akadj ki. addig nincs min!

2013. máj. 15. 14:59
 16/19 anonim ***** válasza:
50%

Itt valami nagyon büdös, kedves kérdező. Az, hogy mindig újak és újak jönnek és MINDEGYIK csaj egyformán nyomul a férjedre az nem igaz, mert minden ember más és más, és minden nő más. Én pl. soha nem nyomulnél senki férjére, de még a barátjára sem. Fogalt székre nem ülök. És biztos vagyok benne, hogy rajtam kívül van még jópár nő, aki ugyanígy tesz.

Itt akkor vagy az a helyzet, hogy te látod sötéten a dolgokat, vagy a pasid bizony flörtölget minden egyes nővel és azok azért nyomulnak, mert bíztatást kapnak, neked pedig bedobja otthon a mártír-dumát és közben kiválóan szórakozik.

Ha neki is kellemetlen, akkor tegyen ellene! Mondjon szépen nemet, tudja, hogy hol vannak a határok, flörtölés helyett koncentráljon a munkájára és tudja, hogy ő nős ember - viselkedjen ennek megfelelően.

2013. máj. 15. 15:29
 17/19 anonim ***** válasza:
Nálunk majdnem az összes nős pasinak volt vagy van 8-10 évvel fiatalabb barátnője a cégtől. van akinek nem csak egy. feleség, gyerek meg otthon.
2013. máj. 15. 20:02
 18/19 anonim ***** válasza:
Engem nem igazán érdekelne ha nyomulnának. Én megbíznék benne.
2013. máj. 15. 20:25
 19/19 anonim ***** válasza:
52%
Én is szoktam nős pasikkal kajálni, de még egyszer se csúszott le a bugyim ebéd közben...
2013. máj. 19. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!