Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeled a párod sikereit és a saját kudarcaidat?
A kérdésem elsősorban azok felé irányul, akik olyan helyzetben vannak, ahol a párjuk/házastársuk sikeresebb a karrierben, pénzügyekben és bármi másban, míg nekik sorozatra csak kudarcaik vannak és óriási akadályokon kell átmenniük bármilyen cél eléréséhez.
Mit érzel akkor amikor neki minden összejön és eközben Te padlón vagy?
Off: nem minden munkáltató szeretné azt hallani, hogy egyedülálló vagy, ugyanis azt se nagyon szeretik, ha kollégák szűrik össze a levet. Plusz az, hogy kapcsolatban élsz azt jelzi, hogy képes elköteleződni és alkalmazkodóképességed is jó. Szóval nehogy azt higgyétek, hogy ez ennyire egyszerű... Sokszor a jelentkező egyszerűen NEM alkalmas a munkára. A személyisége miatt, ami nem jön át a CV-jén, de személyesen igen.
Szóval én azt tanácsolom, hogy adjátok magatokat, és ne hazudjatok! Hiába hazudtok kiderül, és a 3 hónap próbaidő többek között ezért van. Szerintetek tapsolunk, ha kiderül, hogy a jelölt annyit hazudott, mint az állat? Nem és úgy is fogunk hozzá állni...
JA! És ha nem akarnak eleve 25 éves nőt fel venni, eleve be se hívják! Szóval itt nem az volt a probléma, hogy nő vagy, vagy hogy 25 éves. A gyerekről tényleg nincs jogunk kérdezni. Én nem is szoktam.
Üdv.: Egy HR-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!