Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért nem akar lefeküdni vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar lefeküdni vele a felesége? Mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Egy barátomról van szó, aki miatt aggódok, mert boldogtalan a házasságában. Néhány éve nősült meg, a megismerkedésük után viszonylag hamar (1 év után). A kettejük közt húzódó különbségek (politikai értékrend, világszemlélet, valláshoz, egyházakhoz való viszony, kulturális érdeklődés, szórakozási igények) ugyan rendszeres vitákat generáltak, ennek ellenére a kezdeti időkben egész jól megvoltak egymással. A lány szeretett volna gyereket, de a srác még nem érezte magát felkészültnek az apaságra. Egy idő után a lány kijelentette, hogy addig nem fekszik le vele, míg gyereket nem nemzenek. A zsarolástól hónapokig szenvedett a srác, aztán a szülőktől és néhány ismerőstől kapott, jó öreg "csináljatok gyereket, meglátjátok, a baba majd megold mindent" tanácsnak engedve beadta a derekát.

A kicsi fél éve megszületett, a feleség azóta sem hajlandó semmilyen testi együttlétre. A barátom teljesen odavan, elmondása szerint az életben megvannak a feleségével, de a szex nagyon hiányzik neki. Felfordult a gyomrom, amikor megemlítette, hogy inkább elmegy prostihoz... Egészséges libidóval rendelkező férfi vagyok, de hogy valakivel, aki csak a pénzemért szeret... soha nem lenne hozzá gusztusom. És milyen az a házasság, ahol valaki k....-hoz menekül, hogy kielégülhessen? A felesége ezek után joggal zsarolhatná egy életen keresztül, már ha egyáltalán nem akarna elválni tőle.

Mi lehet egy ilyen helyzetben a megoldás?

2013. jan. 3. 00:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem két eset lehetséges. Vagy elfogadod a szexmentes kapcsolatot a feleségeddel, és titokban (vagy akár nem titokban) tartasz egy barátnőt. Nem prostit, hiszen attól felfordul a gyomrod. Találj egy aranyos szinlgi csajt magadnak. Vagy pedig elváltok, és úgy keresel egy új párt magadnak. Én más utat nem nagyon látok. Ja, van még a szexuálterapeuta, de én azokban nem szoktam bízni.
2013. jan. 3. 09:03
 12/18 anonim ***** válasza:
84%

Pl. az, hogy te kiszállsz ebből, és meghagyod neki a legmélyebb magánéletüket. Majd ők megoldják. A srác a baba előtt is tudhatta volna, ha hajlandó lett volna odafigyelni a lányra, akivel élt, hogy gáz van a szex körül.

És igen, vannak nők - kivált a vatagon katolikus hitűek tisztelet a kivételnek, ha van -, akik számára a szex egyenlő a babagyártással és utána nuku. Ezek a férfiak szoktak k@rvákhoz menekülni (én nem ítélem el őket), szexoldalalat nézegetni, vagy a piába - rosszabb esetben rámásznak a serdülő lányukra és verik a kedves nejet.

Holott el is válhatnának, vagy inkább el sem kéne venniük ilyen lányt.

Egyszerű, de nagyszerű: váljon szépen el. A gyerekkel tarsa a kapcsolatot, a nőt pedig felejtse el.

2013. jan. 3. 09:23
 13/18 anonim ***** válasza:
90%
Azért nincs szex,mert nem kívánja a srácot,és azért nem kívánja,mert nem is szereti.A megoldás:válás.
2013. jan. 3. 10:06
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is egyetértek az előttem szólóval. Azért nem szexel a nő, mert nem szereti a pasit eléggé. És valószínű, hogy már a gyerek megfoganásakor se szerette. Az a nő aki oda van egy pasiért, nem tudja megtenni, hogy nem fekszik le azzal a férfival, és csak akkor hajlandó ha gyereket csinál neki. Kivéve, ha nagyon vallásos, de ugye itt nem ez a helyzet.
2013. jan. 3. 12:06
 15/18 anonim ***** válasza:
Váljon el, ne gyötrődjön évekig a barátod.
2013. jan. 4. 15:29
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és a véleményeket! Az általatok megfogalmazottakkal sokban egyet tudok érteni, szerintem sem szabadott volna összeházasodniuk, illetve várhattak volna még pár évet, hogy jobban megismerjék egymást, és "kijöjjenek" a negatívumok. Most már viszont mindketten nyakig vannak egy, a külvilág felé "korrekt" házasságban, amely mindkettejük számára kompromisszumokkal teli presztízsmegoldás volt: a lány 30 felett mindenáron és gyorsan férjhez akart menni, majd 35 évesen ketyegett a biológiai órája. A srác szintén lemaradva érezte magát, és talált egy csinos, rendkívül okos és alapvetően kedves lányt, akit aztán igyekezett minél előbb "stipi-stopi" lebiztosítani magának. Most már közös házban élnek, és ott a közös gyerek. A mindennapjaik pedig alapvetően egy konszolidált, diplomás, alsó középosztálybeli házaspárhoz méltóan telnek. Csupán a szex hiányzik. Innen nem hinném, hogy olyan egyszerű kilépni, még ha az érzelmek azt is súgnák, hogy váljanak el.

A legpraktikusabb talán mégis az lenne, ha valahogyan megbeszélnék a dolgokat, és összesavanyodva, fogcsikorgatva, de leélnék együtt az életüket, legalább a gyerekre való tekintettel. Próbálják valahogyan bebeszélni maguknak, hogy szeretik egymást, a kielégülést meg oldják meg saját maguk. Durván hangzik, de ebből már jól kijönni nem lehet, és az együtt maradást a kisebbik rossznak látom.

2013. jan. 4. 16:57
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
A feleség milyen valláshoz tartozik? Ha baptista, azok nem szexelnek, ha már nem akarnak gyereke szülni!
2013. jan. 4. 16:59
 18/18 A kérdező kommentje:
A feleség is római katolikus (a srác nyomására keresztelkedett meg az esküvő előtt, hogy megfeleljen a polgári-családi színháznak) de intézményi szinten nem gyakorolja a vallást.
2013. jan. 4. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!