Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza lehet hozni egy férj régi érzéseit a felesége iránt, miközben bizonyítottan mást szeret, de a családért szeretné lezárni azt a szerelmet?
Nem. Max. elrejti az érzéseit, és álarcot fog viselni, akár nő, akár férfi az illető.
Érzéseket kierőszakolni nem lehet, azok vagy vannak, vagy nincsenek.Természetesen mindenki tud színészkedni-ha akar.
9
Kedves kicsilány26, szerintem sürgősen keress fel egy orvost, ugyanis az idegeid abszolút nincsenek rendben és nem lesz jó vége nálad. Érzelmeket kierőszakolni nem lehet, akár van, akár nincs gyerek.A legjobb lenne szerintem ha rendbe raknád magad, és elkezdenél egy normális életet.
nem érzések kierőszakolásáról beszélek hanem fellobbantani azt a lángot, ami miatt emberek egyszer már összejöttek. Vagy új érzéseket hozni egy régi kapcsolatba. Nyilván a kémia 2 év után elmúlik, az új kapcsolatban pedig még benne, de ott is elmúlna 2 év után, tehát erre nem érdemes alapozni semmit.
itt a sztorim:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Én nő vagyok, és én belehabarodtam másba. De itt azon van a lényeg, h habarodtam. Ami a páromhoz fűz, az viszont mély, igazi szerelem/szeretet ÉS barátság.
Semmi nem volt a másikkal, csak flört, sikamlós megjegyzések. Én végig tudtam, hogy bár akkor azt diktálták volna az ösztöneim, maradnom kell, és akit igazán szeretek sokkal többet ér egy kis hormonfröccsnél. Ráadásul az én párom olyan csodálatos, h mindvégig tudta, mi zajlik, de nem szólt egyetlen rossz szót sem. Tudta, hogy ezt nekem kell lerendeznem. MAgamban. Én őt szeretem, és elhatároztam, h küzdeni fogok érte mindig. ÉS ez nem azt jelenti, h nem engedem elmenni, hanem h magamat is legyőzöm, ha kell.
Így azt mondanám igen, lehetséges, de iszonyat akaraterő, elszántság, önkritika kell, és ŐSZINTESÉG. Az is nagy előny volt, h még ezt is meg tudtam beszélni a párommal. Ő a tökéletes, hülye lennék ezt kockáztatni egy kis izgalomért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!