Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vissza lehet hozni egy férj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza lehet hozni egy férj régi érzéseit a felesége iránt, miközben bizonyítottan mást szeret, de a családért szeretné lezárni azt a szerelmet?

Figyelt kérdés
a nők ilyenkor mérlegelnek hosszú távra is gondolva, de szerintem a pasiknál ez nehezebb ilyen esetben, mármint racionálisan gondolkodni és nem a szíve után menni.

2012. dec. 13. 07:48
1 2
 11/20 kicsilany26 válasza:
Sok éves kapcsolat után biztos hogy mély érzelmek vannak a két ember között főleg ha még gyerek is van,de akkor ha ott a mély érzelem kb 8 év után akkor ezt miért csinálja és folytatja tovább ha már lebukott?akkor most a 3.hoz milyen érzelem fűzi?ahhoz is szerelem?
2012. dec. 13. 11:58
 12/20 kicsilany26 válasza:
52%
meg mindenhez két ember kell HA én nem akarok félremenni akár hány jelentkező van AKKOR NEM!hogy ezt a párunk MIÉRT tette meg teszi meg azt ő tudja meg a 3.miért megy mindig bele?,mert biztos jó vele lenni stb...én nem tudom,de azt igen hogy a MIÉRTRE választ soha nem fog adni.......
2012. dec. 13. 12:19
 13/20 kicsilany26 válasza:
és szerintem ez benne az idegesítő...
2012. dec. 13. 12:20
 14/20 anonim ***** válasza:
32%
sztem nem lehet.
2012. dec. 13. 12:33
 15/20 anonim ***** válasza:
64%

Nem. Max. elrejti az érzéseit, és álarcot fog viselni, akár nő, akár férfi az illető.

Érzéseket kierőszakolni nem lehet, azok vagy vannak, vagy nincsenek.Természetesen mindenki tud színészkedni-ha akar.

2012. dec. 13. 17:46
 16/20 anonim ***** válasza:

9

Kedves kicsilány26, szerintem sürgősen keress fel egy orvost, ugyanis az idegeid abszolút nincsenek rendben és nem lesz jó vége nálad. Érzelmeket kierőszakolni nem lehet, akár van, akár nincs gyerek.A legjobb lenne szerintem ha rendbe raknád magad, és elkezdenél egy normális életet.

2012. dec. 13. 17:50
 17/20 anonim ***** válasza:
kérdező elmesélnéd a történetedet hogy jobban belelássunk,mióta vagytok házasok?mi volt a másik lánnyal?stb
2012. dec. 14. 04:14
 18/20 A kérdező kommentje:

nem érzések kierőszakolásáról beszélek hanem fellobbantani azt a lángot, ami miatt emberek egyszer már összejöttek. Vagy új érzéseket hozni egy régi kapcsolatba. Nyilván a kémia 2 év után elmúlik, az új kapcsolatban pedig még benne, de ott is elmúlna 2 év után, tehát erre nem érdemes alapozni semmit.

itt a sztorim:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2012. dec. 14. 14:11
 19/20 kicsilany26 válasza:
Mi a baj velem?miért kezeltessem magam?
2012. dec. 14. 14:23
 20/20 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, és én belehabarodtam másba. De itt azon van a lényeg, h habarodtam. Ami a páromhoz fűz, az viszont mély, igazi szerelem/szeretet ÉS barátság.

Semmi nem volt a másikkal, csak flört, sikamlós megjegyzések. Én végig tudtam, hogy bár akkor azt diktálták volna az ösztöneim, maradnom kell, és akit igazán szeretek sokkal többet ér egy kis hormonfröccsnél. Ráadásul az én párom olyan csodálatos, h mindvégig tudta, mi zajlik, de nem szólt egyetlen rossz szót sem. Tudta, hogy ezt nekem kell lerendeznem. MAgamban. Én őt szeretem, és elhatároztam, h küzdeni fogok érte mindig. ÉS ez nem azt jelenti, h nem engedem elmenni, hanem h magamat is legyőzöm, ha kell.

Így azt mondanám igen, lehetséges, de iszonyat akaraterő, elszántság, önkritika kell, és ŐSZINTESÉG. Az is nagy előny volt, h még ezt is meg tudtam beszélni a párommal. Ő a tökéletes, hülye lennék ezt kockáztatni egy kis izgalomért...

2013. márc. 8. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!