Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisgyerekesek ti mindig felkeltek, ha a férjetek megy a munkába? Ti csináljátok a reggelit?
Figyelt kérdés
Két kisgyerekkel vagyok itthon, a férjem természetesen dolgozni jár reggelente. Nem mindig kelek fel ilyenkor, de azért előfordul. Olyankor reggelit is csinálok, míg ő a fürdőszobában van.
Egy ismerősömmel beszélgettem, amikor felhozódott a téma. Ő mindig felkel, reggelit csinál, utána vagy visszabújik az ágyba vagy nem. És elég csodabogárként nézett rám, hogy én nem teszem.
Tényleg ennyire különc lennék?
2012. okt. 11. 10:07
21/22 anonim válasza:
En hajnali 4 kor kelek és reggelit csinalok neki amíg tusol. És csomagolok szendvicset vagy ebédet amit mikrózhat.de én háztartásbeli vagyok nem dolgozom
22/22 anonim válasza:
Dehogy kelek. :) Ő amúgy is korábban kel, mint én, van hogy már hatkor ébren kukorékol még hétvégén is. Én 8-9 környékén szoktam kelni, addigra gyakran még reggelit is csinál, vagy előkészíti, főz teát, hoz be gyümölcsöt, szóval egy arany ember, remek dolgom van. :) Hétköznap is megoldja magának, én meg csak akkor kelek már fel, mikor a nagyot is ébreszteni kell. Én intézem a gyereket, ő intézi magát, majd el is viszi a nagyobbikat óvodába. Ha a kicsi felkel a reggeli készülődés zajára akkor mi is tesszük a dolgunkat, ha nem, akkor még visszafekszem miután elmentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!