Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kisgyerekesek ti mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisgyerekesek ti mindig felkeltek, ha a férjetek megy a munkába? Ti csináljátok a reggelit?

Figyelt kérdés

Két kisgyerekkel vagyok itthon, a férjem természetesen dolgozni jár reggelente. Nem mindig kelek fel ilyenkor, de azért előfordul. Olyankor reggelit is csinálok, míg ő a fürdőszobában van.

Egy ismerősömmel beszélgettem, amikor felhozódott a téma. Ő mindig felkel, reggelit csinál, utána vagy visszabújik az ágyba vagy nem. És elég csodabogárként nézett rám, hogy én nem teszem.

Tényleg ennyire különc lennék?

2012. okt. 11. 10:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
79%
Hajnali egyre jár minden nap dolgozni. Este megcsinálom a kávéját. Enni nem eszik, csak amikor hazajon (fél nyolcra) ill. pékségben dolgozik, mindég van mit enni:) Feleslegesen készítettem el a szendvicseket, mert mindég kidobtuk.
2012. okt. 11. 11:02
 12/22 anonim ***** válasza:
81%
Csak ha nagyon kedveskedni szeretnék neki. Amúgy meg felnőtt ember, van két keze, egy zsemlét ő is meg tud tölteni sajttal, szalámival.
2012. okt. 11. 11:15
 13/22 anonim ***** válasza:
93%

50 éves elmúltam és férfi vagyok. Mái napig szeretem a feleségem. Most 3 éves a legkisebb gyerekünk.

És nincs annál finomabb, mint az ágyba hozott kávé. Nálunk attól függ ki ébred előbb. Az készíti elő a reggelit és főzi meg a kávét, és viszi a másiknak az ágyba. Kertes házban lakunk, ha reggel még pár szem gyümölcsöt le kell szüretelni, vagy szerdán a kukát ki kell tenni, vagy hó esett és el kell seperni, akkor egyértelmű, hogy én kellek korábban, és ha végeztem a kora reggeli munkákkal, akkor én készítem a kávét és a reggelit.

Amikor reggel például sonkás tojást sütök, és az illat elszivárog a lakásban, jó látni, hogy az amúgy piszmogva ébredő gyerekek is milyen lendülettel tisztálkodnak meg, hogy végre asztalhoz ülhessenek és elkezdhessenek enni...

2012. okt. 11. 11:51
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem keltem fel soha, kivéve ha késésben volt és segítettem. Most sem alszik jól a babánk, éjszakázom mellette, 7körül indul a párom, akkor általában alszunk.

A reggelit megcsinálja magának, az ebédet meg előző este beteszi vagy beteszem, attól függően hogy mit készítek, egy rántotthúst nem nagy dolog elcsomagolni.

Szerintem akkor kellene felkelned ha úgy éreznéd, de nem várhatja el, elég neked is éjjel a gyerek.

2012. okt. 11. 12:30
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi megcsináljuk este a másnapi szendvicseket, ez sincs szerepre osztva, általában akinek előbb eszébe jut, az megkérdezi kinek kell reggelire szendvics és hány, így reggel már nem kell ezzel pepecselni. Nem szoktam vele felkelni, nem is várja el tőlem a párom. Nyáron volt hogy reggel 4-re járt dolgozni. Minek keljek? Nézzem, ahogy öltözik és mosakodik? Az inni és ennivalója bekészítve a hűtőbe, olykor valami gyümölcsöt is ráteszek a szendvicseire, mert ha rajta múlna sosem enne ilyesmit, reggel csak bedobálja a táskájába, ad egy puszit, elköszönünk és én alszok tovább.
2012. okt. 11. 12:55
 16/22 anonim válasza:
100%
Ha párom nappalos, 4:20-kor kel. Felkelek, megcsinálom a kávéját, szendvicseit, reggelijét, utána visszafekszem. Ez így volt amikor dolgoztam, amikor terhes voltam és most is a gyermekünk mellett.
2012. okt. 11. 13:09
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Én pasi vagyok. Egy időben próbálkozott a nejem, de lebeszéltem, mert én tudom, épp mi és mennyi esne jól, milyen lesz a napom. A kaffé, az ébredés szerint, bár, ha itthon vagyunk, addig úgy tesz, mintha aludna, míg nem érzi a kaffé illatát.:))))
2012. okt. 11. 13:39
 18/22 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Mivel még fiatalok vagyunk csak a nyárról tudok nyilatkozni amikor dolgozott a barátom, mert egyébként tanulunk. Nagyon szerettem volna felkelni és sokszor meg is tettem, de őszintén megvallva nem az én műfajom a koránkelés. Szerencsére nem volt belőle vita, nem is bánta. Indulás előtt adott egy csókot, délután pedig találkoztunk.

Hétvégente pedig ő szokott előbb ébredni, ő hozza ágyba a kávét. Imádom és elmondása szerint szeret meglepni reggelente. :) Szerencsés vagyok és nem csak ezért!

20/L

2012. okt. 11. 14:21
 19/22 anonim ***** válasza:

nekünk sincs még gyerekünk.

amikor 9re jártam dolgozni, soha nem keltem fel miatta. ha éhes, tud csinálni magának kaját, de sosem szokott. sztem csak lusta :D mind1, vesz valamit a munkahelyén.

most, h 8ra járok, kész téboly a reggel, rohanás, egymás kerülgetése a lakásban, mert valami csoda folytán mindig egyszerre kell ugyanabban a helyiségben lennünk :)

szóval örülök, ha én be tudok dobni pár falatot.

egyébként sem voltam híve a kényeztessük el a párunkat mozgalomnak. anyukám engem sem etetett kiskanállal reggelente. megtanított kenyeret kenni, kakaót csinálni. sztem a páromnak sem esne le a gyűrű az ujjáról. az, h nincs kedve hozzá, az más dolog :)

ha kedveskedni akarok neki, akkor a kedvenc ételét főzöm, hétvégente azért beviszek neki egy jegeskávét, de a legjobb meglepetés ilyenkor nem a reggeli, hanem valami más ;)

amikor gyerekünk lesz, akkor pláne nem azzal fogom még strapálni magam, hogy az ő popsiját nyalom, mikor hulla leszek az egész éjszakás virrasztástól. erre már most felkészítettem. ez nem bunkóság, hanem ésszerű eljárás.

2012. okt. 11. 20:35
 20/22 anonim ***** válasza:
Tőlem se várja el a párom, hogy felkeljek vele hajnalban, mégis rosszul esne, ha reggel nem találkoznánk, nem köszönnénk el egymástól. 4-kor kel, váltunk pár szót, iszunk egy kávét, ő elmegy dolgozni, én vagy visszafekszem 2 órát aludni, vagy nem, aztán viszem a lányom oviba, majd megyek dolgozni.
2012. okt. 11. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!