Nagy családosok, ti hogy csináljátok?
Kisbabánk van,otthon egyedül csinálok mindent,anyukám sokat dolgozik,segíteni sajnos semmiben sem tud.Már azon gondolkodtam,felveszek valakit,aki segítene nekem a rendrakásban.
De hol keressek ilyen embert?Akiknek van megbízható bejárónőjük,hol találták?
Nem értem mi ebben nehéz.....a napi munka:
mosogatás max 12 perc
söprés mondjuk 6 perc
elpakolni ezt-azt amit gyerek elölhagy, vagy én előző napi ruhát 20 perc
kétnaponta:
főzés mondjuk 1 óra (hiszen a tűzhely főz, én csak aprítok és lábast keresek, meg néha kevergetek)
szemetet kivinni 3 perc
a mosógépet megnyomni miután betettem a ruhákat 5 perc
kiteregetni 10 perc
leszedni az előző adagot 10 perc
háromnaponta csinálom:
felmosás 15 perc
portörlés 12 perc
Ennyit azért csak alszik az a gyerek egy nap, vagy nem? Gyakorlatilag amit minden nap csinálok, az 40 perc!
Kétnaponta főzök, tehát kicsit több dolgom van aznap, mondjuk másfél óra maximum.
Én mindemellett még gépezek, este, miután elaludt könyvet írok és nyelve tanulok.
Bejárónő? :) )))) EGy gyerek mellett? :) Ne mondja már nekem senki, hogy nem tud rendet rakni csak mert szült egy gyerkőcöt :) Ameddig alszik, bőven meg lehet csinálni a napi munkát, ha nem hagyod felgyűlni a dzsuvát.....ne mondd nekem, hogy ha MINDEN NAP TAKARÍTASZ, akkor is másnapra már többórányi munkád van, mert azt élő ember nem hiszi el.
Boltba menést kihagytam: de azt a gyerekkel csinálom, vagy amikor férjem hazaért, tehát az alvásidő bőven elég a többi rutinmunkára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!