Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen, majdnem 5 éves párkapcsolatom van. Ha ezt olyannak mondom, aki idősebb, egyből azt mondja, hogy fiatalok vagytok, ilyenkor kéne bulizni, csajozni/pasizni stb. Vélemény? Bővebben lent.
Azt gondolom van valami igazságalapja, de ha minden jól működik, csupán ezért nincs értelme abbahagyni.
Viszont azt sem szeretném, ha pl 5 év múlva azok kapom magam, hogy esküvő, gyerekek és ha úgy vesszük, akkor mással nem volt életem, nem tudom milyen mással lenni.
Szép dolog lenne, ha ez ugyanilyen jól működne sokáig, csak tartok tőle, hogy a későbbiekben ez valamikor még nyomot hagy...
Ő 22F, én 20L
Ez rajtatok múlik...Én két párt is ismerek,akik 15-16évesen jöttek össze...Az egyik 30-on túliak,nemrég született a harmadik gyerekük,nem hinné,h olyan boldogtalanok együtt..A másik pár 26-31,ők is tökéletes boldogságban élnek...Eszembe nem jutna nekik azt mondani,h ők nem éltek,vagy bármi ilyesmi..Én inkább tisztelem őket maximálisan,amit itt írt valaki,h együtt nőttek fel,együtt oldják meg a problémáikat,és együtt élik az életüket...
Ha csak a beszólogatások miatt vannak kételyeid,akkor tegyél rá magasról..Soha nem tudsz majd megfelelni(későn szülsz/korán szülsz/minek szülsz/miért vagy házas/miért nem,és még sorolhatnám...)
Hát nem tudom, mennyire számítok aljadéknak, de úgy érzem, most is kiélem magam, pedig soha nem jártam buliban.
Szerintem akkor sem nevezhető párkapcsolatnak az, amiben 15 éves gyerekek vannak. Irigy sem vagyok - tipikusan akkor jön elő az "irigy vagy" duma, amikor az észérvek elfogynak.
Párkapcsolatban élni számomra azt jelenti, hogy közösen viseljük a háztartás költségeit, közösen hozunk döntéseket, közös a felelősségvállalásunk. Nos, tudom, hogy ez sok felnőttre sem igaz, de 15 évesen szinte senkire nem igaz.
Végülis mindegy, hisz vélemény, nem az igazságot keressük.
Ha párkapcsolatban van valaki, és külön élnek, akkor eldönthetik maguktól, hogy mikor találkoznak. Mehetnek szabadon, felelősen magukért. Amikor valaki 15 éves, anya mondja meg neki, hogy mikor mehet, mit csinálhat, nem "szabad".
Ezért mondom, hogy számomra van különbség párkapcsolat és "párkapcsolat" közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!