Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen, majdnem 5 éves párkapcsolatom van. Ha ezt olyannak mondom, aki idősebb, egyből azt mondja, hogy fiatalok vagytok, ilyenkor kéne bulizni, csajozni/pasizni stb. Vélemény? Bővebben lent.
Azt gondolom van valami igazságalapja, de ha minden jól működik, csupán ezért nincs értelme abbahagyni.
Viszont azt sem szeretném, ha pl 5 év múlva azok kapom magam, hogy esküvő, gyerekek és ha úgy vesszük, akkor mással nem volt életem, nem tudom milyen mással lenni.
Szép dolog lenne, ha ez ugyanilyen jól működne sokáig, csak tartok tőle, hogy a későbbiekben ez valamikor még nyomot hagy...
Ő 22F, én 20L
19 és fél voltam, mikor 5 év után szétmentünk.
Fél évig voltunk külön, utána újrakezdtük, azóta együtt vagyunk.
De az a fél év az teljesen megváltoztatott lelkileg, és maradandó sebeket okozott valami (vagyis inkább valaki), ami azalatt történt, és a mai napig nem tudtam kiirtani magamból...
24N
Itt csak annyi a kérdés, hogy te/ti mit akarsz/akartok!
Összefeküdni még pár másikkal, vagy együtt maradni? Mert bulizni lehet párkapcsolatban is, együtt is, külön is. Nem az a kérdés, hogy mások szerint mit kellene tennetek, mert az nem a ti életetek.
Kérdező, szerintem egy a lényeg, a saját párkapcsolatotokban önmagatokra meg egymásra hallgassatok, és ne osszatok lapokat semmiféle szorítón kívülről okoskodóknak. Ahány ember van, annyiféle emberi életút van, nektek a sajátotokat kell járni, és nem azért szakítani vagy azért együtt maradni, mert mások mit okoskodnak össze.
Másfelől minden döntés nyomot hagy az ember életében, akárhogy is dönt, időnként eszébe fog jutni, hogy mi lett volna, ha másként döntött volna, ez ellen nem kell küzdeni, ez tök természetes. Ahogy az is, hogy erre a kérdésre sosincs valós válasz, ha másként dönt az ember, más utat jár be, akkor más örömök és más kudarcok várják... de egyszerre több utat soha nem lehet bejárni.
Nem azzal van a baj, hogy hosszú kapcsolatod van, hanem inkább az a gáz, mikor 15 évesen összejöttök, egymás nélkül életképtelenek lesztek, nem mentek sehova, nem csináltok semmit csak vagytok egymás seggében, akkor tényleg sok mindenről lemaradsz.
Az "élni" az nem azt jelenti, hogy minél több pasid legyen, hanem azt, hogy csináljatok mindenféle dolgokat, ne csak egymás seggében üljetek otthon az ágy szélén, meg kufircoljatok, mert akkor tényleg sok mindenről lemaradtok, és rohadtul fogjátok bánni később, főleg, ha szétmentek, mert mikor 22-23 évesen elmennél ide-oda vagy csinálnál valamit, amit előtte sose és szembesülsz vele, hogy ja mindenütt a 16 évesek vannak és szarul érzed magad, az ciki.
8 éve vagyok együtt a párommal, 17 éves voltam, amikor összejöttünk.
Egyik kollégám különösen rámenős a témában, hogy nekem most kellene "élnem"! De mit jelent az, hogy élni???? Én élek attól függetlenül, hogy nem ment át rajtam a fél megye! Szerinte ez nem élet, és 35 évesen fogok bekattani két gyerek után, hogy én most majd élni akarok. Nem érti meg, hogy nekem ez az életem. Ő 11 éve van együtt a párjával, 4 éve házasok, van egy 2 éves kisfiuk, és esküvő előtt is, és azóta is folyamatosan csalja a nejét. Ez aztán az élet!
Ki mondta, hogy szarul érzem magam?
Inkább pont a te gondolataidból jön le az, hogy valami nem oké nálad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!