Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek volt szexuális viszonya a férjemnek a leírtak alapján?
30 éves vagyok, a férjem 37. A második gyermekünket várjuk, eddig azt hittem boldogságban...
Megtudtam, hogy a férjem 1,5 éve "barátkozik" a munkahelyén egy nála idősebb, elég lepusztult külsejű nővel. Sms-eztek, telefonon beszéltek éjjel-nappal, plusz még a munkahelyén is, és találkoztak privátban is. A férjem telefonja évek óta folyamatosan le volt némítva, mindig vitte magával a zsebében még a vécére is, és mindig üresre volt törölve a híváslista, üzenet mappa...
Egyszer véletlenül elkaptam egy smst a NE VEDD FEL nevű feladótól, onnantól indult meg a lavina és kezdtek kiderülni azok a dolgok, amikre már régóta gyanakodtam egyéb jelek alapján. Esküdözik mindenki életére hogy nem történt semmi köztük, mert ő nem akarta, csak beszélgettek, mert velem nem tudta megbeszélni a gondjait.
Nagyon sok dolog szól ellene, és egyedül a nő brutális rondasága csak mellette.
Nem volt hajlandó szexelni velem, sosem kezdeményezett, folyton ideges volt, mindig csak akkor borotválkozott ha délelőttre ment, hiába könyörögtem neki napokig-hetekig, az én kedvemért sosem borotválkozott meg. Állandóan túlóráznia kellett, meg amit mondtam, hogy a telefonja folyton le volt némítva, és a zsebében hordta, stb...
Szerintetek?
Nem olvastam még végig a kommenteket.
Azt ne hidd, hogy azért mert a nő csúnyább nálad, meg igénytelen, még nem feküdhetett le vele a férjed.
Sajnos ,engem is egy nálam csúnyább ,ragyás arcú kis mellű semmi nővel csalt meg a férjem.
Viszont, mást tudott.Rajongott a férjemért, felnézett rá,(17 évvel fiatalabb volt nála),jó dumás volt, sokat beszélgettek.
Ne legyen igazam,remélem nálad nem történt meg tényleg a megcsalás.De a jelek(nem akar borotválkozni,csak ha dolgozni megy, telefon stb.) elég gyanúsak...:(
Most a másik oldal véleménye,gondolkodj el rajta: Igen,tett olyat,amit ő is tud,hogy nem szabad.Erre utal a telefon sztori.DE! nem akarta,h. meg tud,mert fontos vagy neki.Én is ezt csináltam,de a férjem észre se vette...ennyire el volt laposodva a kapcsink.
Amikor kirobbant....mindent tagadtam.Nem magam miatt, ő miatta.Nem akartam megbántani,mert nem érdemli meg.Vannak jó tulajdonságai és az életemet a gyerekek miatt is vele szeretném leélni.A 3.-ik csak egy színfolt az életbe,kelllemes dolog...jó ha fontos vagy másnak...stb.
Gondolkodj el rajta: úgy se fogja bevallani..attól jobban tisztel téged.Akarod egyáltalán tudni?Hisz ha nem szeretne,itt lenne az alkalom,hogy kilépjen a kapcsiból.De nem ezt teszi.Mindenki követhet el hibákat...de tanulunk belőle.És én tanultam,gondolom a férjed is.Most is hálás vagyok a férjemnek,h. nem firtatta..és egyutt vagyunk,mintha mi se történt volna.Sok minden változott a kapcsiba..de azért az én részemről a bűntudat,ő réztéről a gyanakvás mindig megmarad.De nem beszélunk róla..megbíz bennem...ezt mondja...s én ezért hálás vagyok.Sose tenném meg újra!!!Erre mondom én:minden rosszban van valami jó.
Az semmit nem jelent hogy ronda a nő, nézd meg a sok híres angol focista milyen bányarémekkel csalta meg a csinos feleségét!
Szerintem megcsalt, főleg ha veled nem is volt szex. Valahol meg kellett hogy kapja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!