Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy sógorom és a barátnője, együtt élnek, gyerektartás ügy?
A csaj nem akar hozzámenni a sógoromhoz, mert gyerektartást fizet a csaj a lánya után, s ha összeházasodnának és nem tudja fizetni, akkor a sógoromtól vonnák le? Tényleg igaz? Állitólag valami jogi személytől kérdezte meg.
Én úgy tudom, hogy nem vonnák le a sógorom fizetéséből, vagy tévednék?
Értem, előző - tehát te amikor "tuti, nem vennél el ilyen nőt", már arra az időre gondoltál, amikor nálunk is törvényesítik a melegházasságokat:)))
Hát látod, én meg férfiként olyan nőt nem vennék el, aki kisajátítja a gyerekek nevelését, és engem tenyészkannak meg eltartónak használ... az anyatigris-mentalitás egyáltalán nem szimpatikus...
Ha férfi lennék, nem vennék el ilyen nőt.. Ne lovagoljunk már a szavakon, ha nem muszáj.
Nem a kisajátításon van a hangsúly. Hanem az anyai ösztönön. Jelzem, van egy elvált férjem, és közösen nevelünk, de nálam vannak a gyerekek elhelyezve. A nevelés attól még maradhat közös, sőt, a viszony is teljesen normális. Csak az együttélés nem ment.
Akkor valószinüleg csak kifogás a részéről, mármint a csaj részéről, azt tudni kell, hogy a nő 10 évvel idősebb a sógoromtól. Nem tudom, s nem is értem, hogy miért a volt férj neveli a gyereket, a kislány(16 éves), az anyukához jár 2 hetente.
Nekem is 3 fiam van, én is neveltem 2 gyereket egyedül, néha könnyebb volt, néha nehezebb, de kibirtuk, aztán találkoztam a mostani párommal 2 éve. Már az esküvő előtt megvolt róla a véleményem, most sem változott.
Én is úgy tudtam, hogy a sógoromnak semmi köze, nem vonhatják tőle.
Én biztosan nem hagytam volna, hogy más nevelje a gyerekeimet. De ez csak az én véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!