Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal kötöttetek házasságot, akivel (partnereitek közül) a legerősebb volt a kémia?
Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 17:48
11/13 anonim válasza:
nem. de vele volt a legerősebb a barátságunk... a kémia idővel már nem lesz olyan fontos, viszont az, hogy mindent meg tudjatok egymással beszélni, hogy teljesen elfogadjátok egymást és soha ne kelljen titkolni, feszengeni egymás előtt, hogy egymásnak ne csak a szerelme, szeretője, társa, hanem a legjobb barátja is legyetek...na az már sokkal fontosabb.....
12/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!kérdésem nem a szex oldalról akarta megközelíteni a házasságkötést,hanem fordítva,hogy végül úgy alakult-e visszagondolva h amúgy is vele volt a legjobb. Hosszú távon persze fontosabbak a közös célok,hasonló életfelfogás,bizalom,odafigyelés,h legyen barát,jó apa stb,de szerintem ha az elején langyos a dolog,mi lesz 10-20év múlva? Nekem a férjem benne van nálam a top2-ben,de lehet h csak szerencsés véletlen.Csak múltkor összegeztem az exeket kémia szempontjából és emiatt vagyok kíváncsi,ez akár tudat alatt is másnál is szempont-e.Jöhetnek még válaszok!
2012. jún. 23. 11:17
13/13 anonim válasza:
10-es vagyok (ha jól néztem) és nem értem ezt a langyos dolgot...az, hogy nem a legerősebb a kémiai oldal még nem azt jelenti, hogy nem erős.
Ha nem a szexualitásra érted, akkor mire? Vonzalom? De valahol az is szexuális...
Én csak azt tudom, hogy nálunk abszolút nincs langyosság... :)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!