Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztem segitenétek pár tanáccsal?
16 éve vagyunk házasok én 36N õ 39F.Pár éve volt a páromnak eggy komoly kapcsolata mellettem,utólag tudtam meg.Azóta italozik de nem agressziv vagy hasonlok.Elvagyunk hidegûlve eggymástól a szex az kéthetente eggyszer az is olyan részérõl,hogy mikor ittas eszébe jut,hogy bocsánat tele van.Persze ilyenkor is õ kell legyen kielégitve.?em simogat,nem csókol fura de igaz.Most értem oda hogy nem tudom mit tegyek.Én nem italozom felemésztett ez a helyzet,boldogtalan vagyok.Van eggy kislányunk.Dobjam el az életem?Adjatok valami tanácsot kérlek.
U.I:Eggy kihágásom volt összeismerkedtem eggy férfival aki ugyacsak nem kapta meg otthon ami neki jobbá tette volna a szexuális lett.De õ vele megszakitottam a viszonyt,mert nem találltam helyesnek....neki felesége nan akivel amúgy jól megvannak.Tehát lotyó nem akarok lenni.Van kit ebbõl a szintelen örömtelen életbõl?
A férjednek lehet valami alapbetegsége is amit a szesszel "gyógyít", a leggyakrabban ez a depresszió . Ki kellene deríteni van-e és kezeltetni.
Ismerek néhány családot, akiknek a Kék Kereszt segített a leszokásban. Próbáld meg velük felvenni a kapcsolatot.Bízz benne, hogy leszokhat és segíts neki, de húzz meg egy határt és ha pár év alatt semmi eredmény, akkor aki megtette a tőle telhetőt, az nyugodt lelkiismerettel kiléphet a rossz házasságból. Nehéz út, de nem reménytelen. Sok erőt és kitartást kívánok, remélem megtalálod a legjobb megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!