Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elvesztem segitenétek pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztem segitenétek pár tanáccsal?

Figyelt kérdés

16 éve vagyunk házasok én 36N õ 39F.Pár éve volt a páromnak eggy komoly kapcsolata mellettem,utólag tudtam meg.Azóta italozik de nem agressziv vagy hasonlok.Elvagyunk hidegûlve eggymástól a szex az kéthetente eggyszer az is olyan részérõl,hogy mikor ittas eszébe jut,hogy bocsánat tele van.Persze ilyenkor is õ kell legyen kielégitve.?em simogat,nem csókol fura de igaz.Most értem oda hogy nem tudom mit tegyek.Én nem italozom felemésztett ez a helyzet,boldogtalan vagyok.Van eggy kislányunk.Dobjam el az életem?Adjatok valami tanácsot kérlek.

U.I:Eggy kihágásom volt összeismerkedtem eggy férfival aki ugyacsak nem kapta meg otthon ami neki jobbá tette volna a szexuális lett.De õ vele megszakitottam a viszonyt,mert nem találltam helyesnek....neki felesége nan akivel amúgy jól megvannak.Tehát lotyó nem akarok lenni.Van kit ebbõl a szintelen örömtelen életbõl?

2012. jún. 13. 23:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A férjednek lehet valami alapbetegsége is amit a szesszel "gyógyít", a leggyakrabban ez a depresszió . Ki kellene deríteni van-e és kezeltetni.

Ismerek néhány családot, akiknek a Kék Kereszt segített a leszokásban. Próbáld meg velük felvenni a kapcsolatot.Bízz benne, hogy leszokhat és segíts neki, de húzz meg egy határt és ha pár év alatt semmi eredmény, akkor aki megtette a tőle telhetőt, az nyugodt lelkiismerettel kiléphet a rossz házasságból. Nehéz út, de nem reménytelen. Sok erőt és kitartást kívánok, remélem megtalálod a legjobb megoldást.

2012. jún. 14. 09:07
 12/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló,az emlitett szerelmi románca óta lett ilyen.Tehát érzem,hogy ez tette tönkre.Ennek több éve.Mellette voltam vagyok,mondván,hogy emberek vagyunk hibázunk semmi baj.De nem tud lábraállni.Meló és alvás ennyi az élete.Sajnos én ezt mint ember nagyon nehezen viselem mostmár.Eggy társat szeretnék magam mellett de igy rettenetesen magányos vagyok.
2012. jún. 14. 11:26
 13/14 anonim ***** válasza:
11 vagyok Hiszek abban, hogy az emberek képesek a változásra. Mit sem tudva a részletekről feltételezem, hogy lehet a férjednek egy kiadós lelkiismeretfurdalása, amiért méltatlanul bánt Veled. Aztán most "jól megbünteti" magát ezzel a hülye hozzáállással. Csakhogy itt Te is meg a kicsi is szenvedsz. A labda az ő térfelén pattog, neki kellene bocsánatot kérni, változtatni, de mint sok férfi várja a csodát. Egy helyen tudsz fogást találni rajta, és ez a függősége. Ilyen állapotban nem képes apa és férj lenni. Vagy adsz neki egy esélyt, de akkor Neked kell akár zsarolva is elérni, hogy menjen el egy gyógyító helyre, vagy elhagyod. Egyik úton se vár rád gyors és tökéletes boldogság, mindkettő hosszú és fáradságos, de a kislányod miatt végig kell járnod valamelyiket! Ha nem érzel magadban elég erőt keress segítő szakembert. (pszihológus,AA vagy KK hozzátartozói csoport )
2012. jún. 14. 14:33
 14/14 anonim ***** válasza:
én a gyerek szempontjait nézném. a gyerekkel játszik? jól bánik vele?
2012. jún. 24. 03:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!