Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi történt a férjemmel vajon?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt a férjemmel vajon? Még csak fél éves házasok vagyunk.

Figyelt kérdés
Két hónapos babánk sokat sír, én fáradt vagyok és sokszor morcos, keveset mosolygok az utóbbi időben. Ő ezt sérelmezi és azt mondja, ő egy mosolygós lányt vett el, én meg mindig szomorú vagyok. Pár napja folyamatosan kommandózik a telefonjával, még a wc-n is azt nyomkodja. Mikor szóvá tettem, azt mondta, neki fontos a beszélgetés, velem meg mostanában nem lehet. Mit tegyek? Hagyjam rá, majd visszatér hozzám a mátrixból, vagy mérgelődjek vele emiatt? Borzasztóan hiányzik, annyira egyedül érzem magam a napi problémákkal és a kisbabánkkal. Segítsetek tanácsokkal, mit tehetnék?

2012. jún. 4. 00:16
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Gondoltam, megírom a végkifejletet. Sajnos elolvastam azokat a beszélgetéseket, miután hónapokon keresztül vártam, hogy színt valljon végre.. bár ne tettem volna. Többször megcsalt és folytatott viszont, nem is kifejezetten alkalmi jellegűeket. Hazudott ott, hazudott nekem egyfolytában, már nem bírtam a bizonytalanságot.

Minden tervünk most romokban, bizalmam sose lesz, de ő esküdözik, hogy nem fordul ilyen elő többet és hogy nem akar elmenni, szüksége van ránk.. de vajon mire is? Ezer szörnyű gondolat van a fejemben, annyi undorító húzása volt, amit sose tudnék felejteni még tíz élet alatt sem:( Kisfiúnk öt hónapos, még szoptatom, szerencsére az idegeskedés nem gátolt meg ebben. Azoknak üzenem, akik úgy gondolják, elhanyagolt férfiaknak joguk van megszegni a szabályokat, hogy mindezt úgy tette, hogy otthon is "kreatívkodott", mint utóbb kiderült máshol gumi nélkül, ami miatt mehettem egy sor kellemetlen vizsgálatra és csak Isteni szerencse, hogy nem lettünk betegek.. Összedőlt a világ azt hiszem :(

2012. szept. 11. 11:41
 22/25 anonim ***** válasza:
Szép kis férfit kifogtál.
2012. szept. 11. 13:20
 23/25 anonim ***** válasza:

*Szép kis férfit kifogtál.

Az ilyen nem férfi..Sajnálom kérdező!

2012. szept. 11. 19:57
 24/25 anonim ***** válasza:
Micsoda undorító patkány a férjed! Dobd ki mihamarabb, ennél jobbat érdemeltek!!! A lányom 2 hónapos volt, amikor szakítottam az exemmel, és nagyon jól tettem bár nem ilyen jellegű probléma volt, de most van egy csodálatos férjem, szóval van élet a válás után is!!
2012. szept. 11. 20:48
 25/25 anonim ***** válasza:
Micsoda egy gerinctelen patkány. Milyen jó, hogy utánajártál! Ennek sehogy nem lett volna jó vége, sose hagyta volna abba. Kívánom, hogy találd meg a boldogságod, a picivel és később egy normális társsal!
2015. febr. 26. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!