Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt a férjemmel vajon? Még csak fél éves házasok vagyunk.
Kérj segítséget valakitől.
nagymama
nagynéni
testvér
vigyázzon a picire néha 1-2-3 órát
hogy te tudj pihenni
vagy magaddal foglalkozni
bevenni magad a fürdőszobába
vagy elmenni egy fodrászhoz, kozmetikushoz
ennek így a leírtak alapján nem lesz jó vége.
ha bevágod a szomorú kutyafejet akkor csak elveszed a maradék kedvét is.
Bocsi,nem te vagy az. Megtaláltam a kérdést,amire azt hittem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Miért kéne most ezen annyit stresszelned?
Ott az a csöppség,szinte újszülött,rá koncentrálj teljesen!
Ha valamit tett a férjed(ha ettől félsz)úgysem tudnád megakadályozni,ahogy mi sem tudnánk fordított esetben.
Segítsenek többet a nagyszülők,családtagok,ne te próbálj mindenben helytállni.És a férjed is vegye ki a részét.
Hát, kettőn áll a vásár, az ti esetetekben is. Próbálj kicsit pozitívabb lenni, tökmindegy, ha nincs jó kedved, a férjed kedvéért színleld egy kicsit. Ha csak ennyi kéne neki a boldogsághoz, szerintem ez nem lehetetlen kérés.
Ő pedig csak bedurcázott, azért lóg a telefonján, h hátha így felkelti a figyelmedet. Ami meg is történt, csak te ahelyett, h kedveskednél, mosolyognál neki, inkább számonkéred és kombinálsz.
Ha van rá lehetőség, egy pár órára kérj meg valakit, h vigyázzon a babára, és ha csak sétálni mentek, vagy fagyizni egyet, az is teljesen jó program. Ezalatt tudnátok kicsit kettesben lenni, beszélgetni, és a baba sem szenvedne semmiben hiányt.
:) Nem ordibálok, bár talán kéne néha.. :)
Próbáltam színlelni is a jókedvet, ő szervezett programot, megnézette velem az Apocalypto-t, utána adott egy jóéjt puszit és elaludt. (talán rémálmaim is lesznek, aki látta a filmet, annak nem kell ecsetelnem, de fő a romantika) tehát nem értem. Megfogadom a tanácsaitok és összeszedem magam, megpróbálok mindig mosolyogni, beszélgetni vele, majd kiderül, mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!