Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek, ha az egyik fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ha az egyik fél elhagyja magát külsőre érthető ha a párja megcsalja?

Figyelt kérdés

Van a feleségemmel 3 közös gyerekünk, és az évek alatt teljesen elhanyagolta a külsejét. Azt, hogy szedett fel, és nem olyan 3 gyerek után a teste mint előtte egyáltalán nem zavar, a gond azzal van, hogy a haját sosem engedi le, rendezetlen a haja, kozmezikushoz sem jár, sminkelni sem hajlandó, nem vesz fel szép ruhákat, magassarkút, pedig szivesen megvenném neki ezeket, helyette sportcipőbe és pulóverekbe jár és már árnyéka sincs a régi külsőjének, annyira nemtörődöm lett a kinézete, pedig támogatnám én is benne, hogy igényesebb külseje legyen, szimplán lusta és nem érdekli. Nálam ez ahhoz vezetett, hogy már beleuntam és vonzóbb nőkkel megcsaltam, mivel én igényes vagyok önmagamra nekem is jól esik egy igényes nő "társasága". Ismerettségi körömből jó páran azt mondták nem csodálják, hogy megcsaltam a feleségemet, mert tényleg elhagyta magát. Nem vonzó már számomra, ezért is tettem ezt, ugyanakkor a gyerekek és a közös ház miatt nem szeretnék válni, mert mint embert továbbra is szeretem, remek társ és anya, de folyamatosan máshol keresem a boldogságot.

Ti mit tennétek?

ma 09:57
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
#50- egyetértek azzal, amit írsz. Csak egyetlen szempontot vetnék fel, a feleség nézőpontját. Ő nem érzi, hogy a férje nem tiszteli, nem nézi nőnek? Sajnos szegények eltűrik ezt és még többet is, akár a megcsalást is, mert nem akarnak/mernek kilépni a házzasságból. Sajnos egyet kell értsek azzal, hogy manapság nagyon nagy rizikó egy nőnek 2-3 gyereket szülni, bármennyi adókedvezményt is ad a kormány, mert bármikor szembenézhet a teljes magára hagyatottsággal. Vagy cserébe el kell tűrnie a férfitől megalázó helyzeteket.
ma 16:15
 52/55 anonim ***** válasza:

51, én is mindig azon voltam, hogy nőként mindig annyit vállalj, amennyit magad is fel tudsz nevelni.

Igazából ő is benne van vastagon a kalitka falainak kiépítésében, kölcsönösen teremtettek egymásnak patthelyzetet. Valaki tudatosan csinálja ezt sajnos, mert azt hiszi, ez garancia valamire, vagy egyszerű naivságból. Ők tényleg nem gondolják, hogy egyszer vége lehet.

Nem is olyan rég volt kérdés, hogy házasságkötéskor, tényleg azt hitted, hogy örökké fog tartani, és 10/10 azt mondta, hogy igen. Ekkor vált számomra is nyilvánvalóvá, hogy abszolút vannak olyanok, akikben fel sem merül, hogy elválhatnak, hogy megváltozhat az élethelyzetük, érzelmeik stb. Ténylegesen elhiszik, hogy örökre együtt maradnak életük végéig.

Ezért is merik bevállalni a 3 gyereket, vakon bízik abban, hogy minden úgy lesz, ahogy ő azt huszon, harminc évesen kitalálja és akár 10-20-30 év múlva is.

Sajnos ezzel nem lehet mit tenni. Hiába a rengeteg sztori, az online elérhető információ, ha nem tud racionálisan gondolkodni, önáltatásban él, nem lehet vele mit kezdeni. Ilyenkor már csak egy dolgot lehet tenni: sok erőt kívánunk a következmények elviseléséhez.

Valószínűleg érzi... nyilván ezt érzi az ember, de lehet nem érdekli, mert tisztában van vele, hogy úgy sem tud mozdulni a férj sem, vagy egyszerűen nem is érdekli, túlélő üzemmódban van.

ma 16:34
 53/55 anonim ***** válasza:
52-maximálisan egyetértek veled.
ma 16:36
 54/55 anonim ***** válasza:
*Valószínűleg érzi... nyilván ezt érzi az ember, de lehet NEM IJED MEG TŐLE, mert tisztában van vele, hogy úgy sem tud mozdulni a férj sem, vagy egyszerűen nem is érdekli, túlélő üzemmódban van.
ma 16:37
 55/55 anonim ***** válasza:
0%
Mocskos patkány vagy!
ma 17:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!