Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire igénylik a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igénylik a férfiak azt, hogy a párjuk az együttlét előtt, alatt szexis fehérneműt viseljen?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a különböző szatén, csipke babydollokra, alul nyitott bugyikra... esetleg bőrhatású vagányabb darabokra.

tegnapelőtt 18:14
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
76%
Nekem volt két hosszabb kapcsolatom amiben mind a férfiak mind én igényeltem. Utána találkoztam több férfival akit hidegen hagyott…. Én örülök, ha felvehetek valami szexit és ez mégjobban felvillanyozza a partnerem. 25/N
tegnapelőtt 20:15
 22/32 anonim ***** válasza:
44%

Fú gecc ezek a fantázia történetek...

19 te meg növessz szövegértést az írástudásod mellé! Ne legyél funkcionális analfabéta!

tegnapelőtt 20:15
 23/32 anonim ***** válasza:
33%

22

Megértettük, hogy te a fehérneműkre izguksz, nyomikám. Az hogy egy pasinak ez nem elsődleges, konkrétan semmit nem mond el a szexuális teljesítményéről.

Értem?

tegnapelőtt 20:49
 24/32 anonim ***** válasza:
61%
23 nem nemértetted meg, és most újfent bizonyítottad :D
tegnapelőtt 21:05
 25/32 anonim ***** válasza:
Akkor hazudozz...
tegnapelőtt 21:23
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Párom szereti, de nem elvárás. Én pedig szívesen felveszek neki ezt-azt.
tegnapelőtt 22:23
 27/32 anonim ***** válasza:
63%
Ez baromság. Férjemet se érdrkelte sosem. Mindig vettem ilyen bodykat, olyan babydollokat meg mindenféle bugyit, harisnyakötőt aztán úgyis leszedi rólam mindig kb 1 perc alatt. Úgyhogy többet ér egy szexi smink meg egy kis finom parfüm.😅 Legalábbis nálunk.
tegnapelőtt 23:07
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig egyik párom sem volt "fehérnemű fétises".

Nyilván van bugyim, amiben tetszem, és meg is volt/van jegyezve, de "akciónál" már repül is a sarokba.

tegnapelőtt 23:18
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is,én imádom,tűsarkúval együtt...40+f
tegnap 03:11
 30/32 anonim ***** válasza:
64%

Én konkrétan rosszul vagyok a harisnyától meg a combfixtől. Egyáltalán nem néz ki jól senkin, és igen ebbe a modellek is beletartoznak, akikkel ezeket reklámozzák.

Szerintem sokkal szebb egy nő meztelen bőre, mint bármi más, amit magára húz.

tegnap 09:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!