Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire igénylik a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igénylik a férfiak azt, hogy a párjuk az együttlét előtt, alatt szexis fehérneműt viseljen?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a különböző szatén, csipke babydollokra, alul nyitott bugyikra... esetleg bőrhatású vagányabb darabokra.

tegnapelőtt 18:14
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Régen aut hitzem, hogy igénylem, de gyakorlatilag kb 30mp qlatt téptem le mindig feleségemről... szóval sokkal inkább igénylem a meztelen női testét, mint hogy bármi szexiset felvegyen... semmi sem lehet szexisebb a csupasz testénél.
tegnapelőtt 19:27
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

5

Pontosan mi hazug, sértő és általánosító ebben a kérdésben?

tegnapelőtt 19:32
 13/32 anonim ***** válasza:
94%
Nőként írom, engem is nagyon meglepett, hogy ez annyira nem érdekli a férfakat. Pedig az első kapcsolatom előtt kétségbeesetten rohangáltam a fehérneműboltokban. Ez is szerintem a marketing miatt van, a divatcégek próbálnak a nőkből minél több pénz kisajtolni.
tegnapelőtt 19:33
 14/32 anonim ***** válasza:
57%

40.szülinapomra igényeltem, 1hetig önmegtartóztattam, elmentünk szállodába, azt kertem tőle, hogy hosszú szoknyáman legyen, alatta pedig harisnya, harisnyatartó, felette bugyi, és vacsora utan felmentünk a szobába, kértem tőle egy vetkőzős táncot, majd, hogy masztizzon előttem a kanapén... rettentő izgató bolt a harisnyatartója, soha előtte nem érdekelt a szexis fehérnemű... mert mindig siettem... de így hatalmas élmény volt...

Szerintem azok a pasik nem igénylik, akik 10perc alatt végeznibis akarnak.

tegnapelőtt 19:38
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
14 Vagy akiket simán nem ez izgat...
tegnapelőtt 19:40
 16/32 anonim ***** válasza:
87%
40 éves nő vagyok, de még soha egy férfit sem érdekelt, hogy mi van rajtam..
tegnapelőtt 19:53
 17/32 anonim ***** válasza:
35%
Hát ez elég szomorú :D
tegnapelőtt 19:57
 18/32 anonim ***** válasza:
17%
Nos ha ez így lenne ténylegesen, és nem csak kanos kisfiúcskák trollkodnának itt, akkor ugye megvan, hogy nem lenne jövedelmező üzletág, és világmárkák nem léteznének...
tegnapelőtt 19:59
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem a kanos kisfiúcskák recsiznek a fehérnemű modellekre? :D Ma is megtudtam valamit...
tegnapelőtt 20:01
 20/32 anonim ***** válasza:
89%

Ém elsősorban magam miatt veszem fel amikor felveszem, mert igenis szexisnek, kívánatosnak érzem magam combfixben, meg egy elegáns csipkés bodyban, babydollban, akármiben. A párom is azt mondja hogy nem érdekli, de azért látom rajta, hogy felizgatja ha ebben várom este. Vagy szexi szobalány jelmezben szolgálom fel vasárnap a kávéját félévente egyszer.

De nagyon tanulságos volt az is, mikor a kimondottan erre izguló szexkapcsolatom egyszer váratlanul felugrott valami miatt, és nyilván nem talpig neccben csipkében voltam, hanem egy comközépig érő 3számmal nagyobb "alvós" pólóban, sminktelenül, natúran, és azt mondta így vagyok a legkívánatosabb, és úgy megb*tt hogy 2 napij alig bírtam lábraállni 🤷‍♀️ Ki érti a pasikat...?

tegnapelőtt 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!