Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem meghízott, már nem tudok úgy nézni rá, elhagyjam?
Dupla akkora lett mint amikor megismerkedtunk. Szulei kozott az apja is eleg nagy tomegu. Az anyja nem. Van egy novere aki szinten nem.
Megismerkedesunkkor tok jo alakja volt,meg minden a helyen volt, de most akkora karja lett meg combjai,hogy nem tudok mar ugy nezni ra.
Nem eszik sok edesseget meg nagy mennyiseget. 13-14 ev utan hogy jutottunk el idaig,te jo eg...
Feleslegesnek érzem ehhez a kérdéshez hozzászólni, de azért egy megjegyzés:
Én fiatal nőtől nem tűröm el a hízást. Egy 50 körüli nő esetében azért másabb a helyzet, ott nem vagyok olyan szigorú a megítélésben, bár ha teheti, akkor ő se legyen túlsúlyos, a saját egészsége érdekében sem.
Egy fiatal nőnél azonban kizárt, hogy elfogadjam, hogy túlsúlyos.
Ha igaz lenne a kérdés, akkor meg kéne beszélniük, és ha a nő nem hajlandó tenni semmit az ügyben, teljesen jogosan szakítana/válna a kérdező.
Nem olvastam el csak az első pár választ. :D Jellemző ez itt. :D
Ha egy pasi írja ki, hogy meghízott a párja, egyből támadják az itteni nőneműek, hogy jóban-rosszban, nem is szereti, milyen felszínes, meg tuti miatta hízott el.
De ha egy nő írja ki, hogy elhízott a férje, akkor meg jönnek a nők, hogy fujj, lusta dksznó, nem ad magára, elhagyta magát, fogyjon le
ha szereti, szegény párja, stb...
Tiszta vicc ez az oldal komolyan, bár ez tuti troll kérdés de akkor is. :D
"Azok szoktak elhízni egy párkapcsolatban, akikkel nem bánik jól a partnerük. Melletted hízott el és ez rád nézve árulkodo."
Nem. Azok híznak el, akik annyit esznek, mint egy disznó. A felesége hízott el, és ez rá nézve árulkodó, egyedül az ő hibája.
Szerintem hagyd el ha nem ad magára, neki mindegy hogyan néz ki, milyen betegségnek teszi ki magát és azt se bánja ha hamarabb elpatkol, neked kéne ápolni.
Nem tudsz neki segíteni ha ő nem akar saját magán. Felnőtt embernek nem mondhatod meg mit egyen, mennyit sportoljon amúgy se. Neki kéne akaratot összekaparni és nem lustálkodni.
Ha nem kívánod, már régebb óta fennáll a helyzet és tesz rá magasról megvan az okod válásra.
Nő vagyok, és pont feletted írtam hogy nem így gondolom.
De amúgy is kár vitázni egy kamukérdésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!