Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségem meghízott, már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem meghízott, már nem tudok úgy nézni rá, elhagyjam?

Figyelt kérdés

Dupla akkora lett mint amikor megismerkedtunk. Szulei kozott az apja is eleg nagy tomegu. Az anyja nem. Van egy novere aki szinten nem.

Megismerkedesunkkor tok jo alakja volt,meg minden a helyen volt, de most akkora karja lett meg combjai,hogy nem tudok mar ugy nezni ra.

Nem eszik sok edesseget meg nagy mennyiseget. 13-14 ev utan hogy jutottunk el idaig,te jo eg...

jan. 17. 09:40
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
60%
Ha nem szereted akkor találj ki valami más indokot, mert nincs annál nagyobb megalázás, minthogy azért hagyd el, mert meghízott. Főleg, hogyha szült neked 1-2 gyereket. Jobb, ha minél előbb megszabadul tőled, minthogy egy boldogtalan kapcsolatban éljen. Még lehet jobban is jár és a sokadik fogyokúrája végre sikeres lesz, ha elhagyod.
jan. 17. 10:12
 12/54 anonim ***** válasza:
87%
Á, provokatív "kérdés". Verdd tovább a nem létező feleségedre és a számodra megfizethetetlen prostituáltakra.
jan. 17. 10:14
 13/54 A kérdező kommentje:
senkit sem akarok provokalni,csak erdekel,hogy ki mit gondol ilyen helyzetben volt-e mar valaki stb. nem kell itt idegeskedni, nyugodtsag van,pentek.
jan. 17. 10:24
 14/54 anonim ***** válasza:
69%

Azok szoktak elhízni egy párkapcsolatban, akikkel nem bánik jól a partnerük. Melletted hízott el és ez rád nézve árulkodo.

Válj el tőle és fizess be egy prostihoz.

jan. 17. 10:30
 15/54 A kérdező kommentje:

"Azok szoktak elhízni egy párkapcsolatban, akikkel nem bánik jól a partnerük." - szerintem ez nem igaz.

Minden korabbi csajom meghizott melettem es jol bantam veluk.

jan. 17. 10:33
 16/54 anonim ***** válasza:
82%
Köszönöm, hogy alátámasztottad, amit írtam. :D
jan. 17. 10:34
 17/54 anonim ***** válasza:
77%
Még Te is fogsz, másképpen kinézni!
jan. 17. 10:37
 18/54 anonim ***** válasza:
35%
Döngő léptekkel jön be a szobába?
jan. 17. 10:40
 19/54 anonim ***** válasza:
jan. 17. 10:41
 20/54 anonim ***** válasza:
74%
Ez egy troll. 🧌
jan. 17. 10:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!