Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Körmöt vágni illő dolog a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Körmöt vágni illő dolog a férjünk előtt?

Figyelt kérdés
ma 18:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Bármit csak a körömlakk lemosót ne. Annak a szagától világgá akarok futni :)
ma 19:01
 12/17 anonim ***** válasza:
Én az ilyesmit a fürdőben szoktam. Mondjuk van hova leülni.
ma 19:10
 13/17 anonim ***** válasza:
Mindent szoktam a párom előtt csinálni. Ok, ha kakilok, becsukom az ajtót, de ennyi.
ma 19:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha már a férjed ezt meg is kérdezhetnéd tőle, hogy ő milyennek találja. Hisz itt ahány ember, annyi féle szokás van, ezt csak ő tudja megmondani. Ha egy köröm vágásról nem mered megkérdezni, hogyan fogtok kényesebb dolgokról beszélni/ csinálni ?
ma 19:15
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Inkább ápolnád előtte Canesten kombival a gombás hüvelyedet?

A körömvágás nem olyan nagy bűn...

Vagy fos.ál a fejére nem fogja látni

ma 19:17
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem kérdeztél rá? Ő is ott intézi, akkor nem értem, hogy mire föl nézi rosszallóan?

Én terhes vagyok, szóval nem könnyű velem, de írok pár példát:

- a férjem borotvál engem ott lent, mert én már nem látok semmit belőle

- wc-re is random berontok, ha rámjön a hányinger vagy a pisilhetnék (ezek gyakran akkor fordulnak elő, amikor ő pont fogat mos vagy borotválkozik).

- van, hogy beáll a hátam és csak kivonulok pucéran a nappaliba és ő öltöztet fel.

- körömvágás? Nappali. Egy törlő papírra szépen, aztán kidobom.

Nem fogok ezért speciálisan a kád szélére telepedni (elég kicsi a fürdőszoba). Van ilyen kis kézi porszívónk, azzal még gyorsan átmegyek azon a környéken a biztonság kedvéért, de ennyi.

- van, hogy a rágót a tenyerébe köpöm ki, ő pedig viszi kidobni

Oké, most terhes vagyok, így kicsit minden nehezebb, de terhesség előtt sem undorodtunk egymástól.

ma 19:46
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem lenne gond, tetszene, hogy foglalkozik magával a nő.
ma 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!