Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasok, ha elválnátok, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasok, ha elválnátok, vagy viszonylag fiatalon özveggyé válnátok, nyitottak lennétek új házasságra?

Figyelt kérdés

dec. 19. 14:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%

Nem.

Szex kapcsolatok oké, de nem fektetnék abba energiát, hogy lassan 40 évesen megismerjek valakit és nagy nehezen összecsiszolódjunk, csak azért, hogy jaj, ne legyek egyedül.

A szabadidőm tengernyi lenne, lefoglalnám magam valamivel.

dec. 19. 19:26
 12/21 anonim ***** válasza:
94%

A #2-t akár én is írhattam volna.

49 éves, 23 éve házas. Nem házasodnék még egyszer, de még együtt sem élnék. Párkapcsolatba belemennék, de nem összeköltözve.

dec. 19. 21:27
 13/21 anonim ***** válasza:
91%

11-hez csatlakozom.

Ha özvegy lennék annyira összeroppannék, hogy azért nem. Nekem olyan a férjem mint egy álom, örökké vele maradna a lelkem bármi történne.

Na ha meg egy ilyen kapcsolatnak valamilyen úton-módon mégis vége lenne, ha egy ilyen tönkre tud menni, nincs az az isten hogy még egyszer valakiben megbízzak, hozzászokjak. Inkább vagyok egyedül és élvezem a szabadidőt.

dec. 20. 08:47
 14/21 anonim ***** válasza:
78%
Nehéz kérdés, ha elveszteném a mostnai párom, biztos kellenének évek, mire kiheverem. De nem zárnám ki, hogy utána nyitott lennék egy új párra.
dec. 20. 10:22
 15/21 anonim ***** válasza:
71%
Mivel az emberek összes problémájának az oka a többi ember, így kizárt hogy egy újabb probléma forrást vegyek a nyakamba.
dec. 20. 11:11
 16/21 anonim ***** válasza:
90%

Egyik esetben sem. Nem akarnék másik kapcsolatot, se házasságot. Egyébként sem voltam soha kedvelt a férfiak körében, hát még ennyi idősen...

A férjem számomra különleges, akárhogy is alakuljon a jövő. Nem tudom elképzelni, hogy egy másik ugyanúgy a házastársam, a párom legyen.

Ha végül pl mèg ő is megcsalna/ elhagyna, hát akkor azért nem tudnék mással lenni, mert nem tudnék többé senkiben megbízni.

Ha pedig a halál választana el, akkor meg az érzéseim, a szerelmem nem vinne rá.

dec. 20. 17:11
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha most valnek, vagy lennek ozvegy 28 evesen, akkor valoszinuleg ujrahazasodnek valamikor. 50 ev mulva biztosan nem.
dec. 20. 18:52
 18/21 anonim ***** válasza:
80%

Én láttam olyan özvegyasszonyt, aki már rég, azaz végig csalta a férjét és a pokolba es a halálba kívánta.

El is érte a célját, teljesült a vágya.

A nő érdeke volt a házasság mert a pasi csendes volt rendes es volt kis magánvagyona, lakás ilyesmi. Azon volt hogy bebetonozza a kapcsolatot, mert nagy hulyet talált, egy akkorát, aki mellett város ku.ája lehetett.

Dicsekedett is hogy azt csinál amit akar.

Mire a férje meghalt hosszantartó betegségben, már jegyben járt az egyik szeretőjével akivel csalta a férjét es azzal a szeretővel látogatta a férje sírját stb

Férje halála után kivirágzott es boldog volt , de a külvilágnak színészkedett, spriccolt a szemein a könny valósággal a szemein hugyozott, hogy hogh siratja a drága férjét, instagramon. A sok hulye be is vette, mert nem ismerték a helyzetet teljesen es nem is érdekelte őket olyan mélyen. De ment a parasztvakítás rendesen.

dec. 20. 19:56
 19/21 anonim ***** válasza:
70%
Elvàltam, ami olyan hercehurca hogy leirhatatlan,nem kìvanos senkinek, ugyhogy egyertelműen többè nem. Màrcsak azert sem mert ugye egyszer màr esküt tettem hogy örökre,elèg hūlyèn jönne ki,hogy akkor most mèg ez is örökre??? Szegèny anyakönyv vezetőt sem szeretnèm teljesen összezavarni van annak èppen elèg baja
dec. 21. 05:13
 20/21 anonim ***** válasza:
77%

Házas vagyok és sajnos válás lesz a vége. Lehethogy jövőre, lehet 3 vagy 5 év múlva. Nem tudom még, de ebben biztos vagyok.

Én nem házasodnék újra az biztos, egyik esetben sem!

dec. 22. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!