Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan éljem túl ezt az árulást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan éljem túl ezt az árulást?

Figyelt kérdés

Istenem, azt se tudom, hol kezdjem hogy érthető legyen az egész. Teljesen ki vagyok készülve. A férjemmel 10 éve vagyunk együtt, jó (volt) a házasságunk. Persze voltak viták, de jól éltünk. Született két gyerekünk, nagyon jó apuka, mindig mindenben támogattuk egymást vica versa. Volt szenvedély a kapcsolatinkban mindig. De 2 hete történt a dolog. A férjem vállalkozó(asztalos), egy konyhabútor készítése kapcsán kereste fel őt egy házaspár 4 hónapja.

A házaspár nem monogám kapcsolatban él. Szóval a férjem beállt közéjük. Soha semmi jelét nem mutatta, vagy mondta volna biszex lenne.

Teljesen ki készültem. Két hete mondta el, hogy költözik, szereti mind a kettőjüket és végre önmagára talált. Nem tudom feldolgozni az egészet, a gyomrom felfordul, a szívem megszakad.

tegnap 11:10
1 2 3
 21/29 tejjelkifili ***** válasza:
19%
Most képzelt el, hogy utána csókolt meg miután furujázott a másik helyen :D Több variációt nem is írok ahahahah
tegnap 14:11
 22/29 anonim ***** válasza:
39%
20-21 apja mai napig bánja, hogy nem a lepedőre engedte a kis maszatját...
tegnap 15:45
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
Szívesen megismernélek ha így jártál.
tegnap 16:56
 24/29 menta34 ***** válasza:
0%
Kérdező sajnáljuk. És most mesélj milyen volt veled a szexuális élete. Heti hány alkalommal volt valami? Téged érdekeltek a vágyai? neked voltak vágyaid? volt fantázia, változatosság, stb.?
tegnap 17:00
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
Ezért kellett volna engedned hogy se ggbe is tolhassa😁
tegnap 17:01
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
Viccet félretéve, akiről utólag kiderül hogy búza, az előtte is az volt csak titkolta.
tegnap 17:02
 27/29 menta34 ***** válasza:
0%
#26 A búzaság az itteni hangos többség szerint perverz hajlam. Ha beszélgetsz érintett emberekkel akkor viszont hamar kiderül, hogy sokszor nem megélt hajlamról van szó hanem a szexért elfogadott helyzetről, ami többnyire onnan indul, hogy lóf@sz sincs otthon, prostit nem akar és/vagy nem telik rá, szeretőt meg nem talál és/vagy nem fér bele az idejébe. Szóval ha ló nincs jó a búza is. Ettől még gáz, csak ezek szerencsétlenek, nem perverzek. De tudom a legkényelmesebb mindig mindenkire fröcskölni, minimális empátia nélkül.
tegnap 17:14
 28/29 anonim ***** válasza:
57%
Ne is haragudj pralám, ez pontosan olyan mint aki a sitten ratyi, de azt mondja kint nem az, csak a bezártság miatt rákényszerül🤣 Tök mindegy milyen élethelyzet van, nem lehet erre hivatkozni hogy csak azért lett búzakalász, benne van a hajlam ennyi. Egy hajlam nélküli ember 10 év börtön után se ratyul be, főleg nem egy házasságban..
tegnap 17:23
 29/29 menta34 ***** válasza:
0%
#28 Te se haragudj pralám :D Pont erre mondtam, hogy empátia. De semmi gond, van egy véleményed, tulajdonképpen addig örülj amíg olyan élethelyzetben vagy, hogy tartani tudod :)
tegnap 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!