Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan éljem túl ezt az árulást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan éljem túl ezt az árulást?

Figyelt kérdés

Istenem, azt se tudom, hol kezdjem hogy érthető legyen az egész. Teljesen ki vagyok készülve. A férjemmel 10 éve vagyunk együtt, jó (volt) a házasságunk. Persze voltak viták, de jól éltünk. Született két gyerekünk, nagyon jó apuka, mindig mindenben támogattuk egymást vica versa. Volt szenvedély a kapcsolatinkban mindig. De 2 hete történt a dolog. A férjem vállalkozó(asztalos), egy konyhabútor készítése kapcsán kereste fel őt egy házaspár 4 hónapja.

A házaspár nem monogám kapcsolatban él. Szóval a férjem beállt közéjük. Soha semmi jelét nem mutatta, vagy mondta volna biszex lenne.

Teljesen ki készültem. Két hete mondta el, hogy költözik, szereti mind a kettőjüket és végre önmagára talált. Nem tudom feldolgozni az egészet, a gyomrom felfordul, a szívem megszakad.

tegnap 11:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
18%
Sajnos kedves hölgyeim, hisztitek vagy sem,de rengeteg és mindenféle korú házas férfi folytat szexuális, titkos vagy félig titkos viszonyt férfiakkal. Sokszor durva és gusztustalan , ráadásul érthetetlen dolgokat végezve :/
tegnap 12:31
 12/29 anonim ***** válasza:
86%
Dehogy beszélj, szakemberen meg a nagyon szűk családodon kívül senkinek ne mondd el! Anonim oldalakon nyugodtan, de ne add ki magadat semmiféle barátnak gondolt embernek élőben. Pont az hiányozna még, hogy bárhova mész azt érezd, hogy rajtad röhögnek. Nem szabad álomvilágban élni, egy kárörvendő pletykája a gyerekeid életét is megnyomoríthatja. "Ja, ezeknek az apja hagyta ott őket egy kandúrért", kell ez, ugye nem? És ezt még harminc év múlva is. Menj pszichológushoz ha nem bírod el, de ne fuss bele még több csalódásba az emberekben.
tegnap 12:33
 13/29 A kérdező kommentje:

A szüleimen kívül senkinek nem mondtam el. De ez előbb utóbb ki fog derülni. Oké, hogy a gyerekeimnek nem mondom el, de ha össze akarja ismertetni a házaspárt a gyerekekkel? Ebbe nem egyezek bele.

El fogok menni pszichológushoz mert ezt épp ésszel nem fogom kibírni.

tegnap 12:38
 14/29 anonim ***** válasza:
13%

Most az a baj, hogy elhagyott, vagy az, hogy biszex?

A gyereket nyugodtan odaengedheted. A gyereknek az a jó, ha kiegyensúlyozott és boldog az apja.

Az, hogy a hálószobában mit csinál, az a gyereket nem érinti.

Kicsit elfogadóbbnak kéne lenni

tegnap 13:05
 15/29 anonim ***** válasza:
74%

Természetesen azt ne engedd neki, hogy bevonja a gyerekeket a beteg kis világába...tartsa meg magában, titokban.

Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled és sok erőt kívánok neked!

9-es voltam.

tegnap 13:10
 16/29 anonim ***** válasza:
82%

Nem az a hihetetlen ebben a sztoriban, hogy apu félrekúr, még az sem hogy pasival, hanem hogy 5 perc ismertség után borítja a kiccsaládot, sőt a szeretők is tárt karokkal várják és befogadnak az otthonukba egy kvázi idegent.

Na de fene tudja, akár lehet igaz is. Ha kamu ha nem, a gyerekeket nem lehet eltiltani az apjuktól. Még akkor sem tiltják sajnos a láthatást, ha apu egy agresszív f_sz. Hogy kivel kefél, az senkit nem érdekel.

tegnap 13:15
 17/29 A kérdező kommentje:

Az a bajom, hogy átverve érzem magam. 4 hónapig hazudozott. És igen ebbe a dologba ne vonja bele a gyerekeket.

Legyen velük ő, de ezeket az embereket ne vigye a gyerekeink közelébe.

tegnap 13:15
 18/29 A kérdező kommentje:
Nem hozzájuk költözik. Elnézést ha félre érthetően írtam. Albérletbe megy egyelőre.
tegnap 13:17
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Jah, az úgy már más. De mindegy, láthatási időben nem szabhatod meg neki hova viheti a gyerekeket (kivétel, hogy külföldre nem viheti). De ha valóban jó apa és szereti és törődik a gyerekeivel, akkor nem is fogja a pár hetes-hónapos szeretői kapcsolatát bemutatni.

Rajtad meg, mint minden megcsalt emberen, leginkább az idő fog segíteni.

tegnap 13:32
 20/29 anonim ***** válasza:
56%
Rossz kapcsolat volt,hogy nem merte elmondani a vagyait,barmi is legyen az.
tegnap 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!