Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljem túl ezt az árulást?
Istenem, azt se tudom, hol kezdjem hogy érthető legyen az egész. Teljesen ki vagyok készülve. A férjemmel 10 éve vagyunk együtt, jó (volt) a házasságunk. Persze voltak viták, de jól éltünk. Született két gyerekünk, nagyon jó apuka, mindig mindenben támogattuk egymást vica versa. Volt szenvedély a kapcsolatinkban mindig. De 2 hete történt a dolog. A férjem vállalkozó(asztalos), egy konyhabútor készítése kapcsán kereste fel őt egy házaspár 4 hónapja.
A házaspár nem monogám kapcsolatban él. Szóval a férjem beállt közéjük. Soha semmi jelét nem mutatta, vagy mondta volna biszex lenne.
Teljesen ki készültem. Két hete mondta el, hogy költözik, szereti mind a kettőjüket és végre önmagára talált. Nem tudom feldolgozni az egészet, a gyomrom felfordul, a szívem megszakad.
A szüleimen kívül senkinek nem mondtam el. De ez előbb utóbb ki fog derülni. Oké, hogy a gyerekeimnek nem mondom el, de ha össze akarja ismertetni a házaspárt a gyerekekkel? Ebbe nem egyezek bele.
El fogok menni pszichológushoz mert ezt épp ésszel nem fogom kibírni.
Most az a baj, hogy elhagyott, vagy az, hogy biszex?
A gyereket nyugodtan odaengedheted. A gyereknek az a jó, ha kiegyensúlyozott és boldog az apja.
Az, hogy a hálószobában mit csinál, az a gyereket nem érinti.
Kicsit elfogadóbbnak kéne lenni
Természetesen azt ne engedd neki, hogy bevonja a gyerekeket a beteg kis világába...tartsa meg magában, titokban.
Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled és sok erőt kívánok neked!
9-es voltam.
Nem az a hihetetlen ebben a sztoriban, hogy apu félrekúr, még az sem hogy pasival, hanem hogy 5 perc ismertség után borítja a kiccsaládot, sőt a szeretők is tárt karokkal várják és befogadnak az otthonukba egy kvázi idegent.
Na de fene tudja, akár lehet igaz is. Ha kamu ha nem, a gyerekeket nem lehet eltiltani az apjuktól. Még akkor sem tiltják sajnos a láthatást, ha apu egy agresszív f_sz. Hogy kivel kefél, az senkit nem érdekel.
Az a bajom, hogy átverve érzem magam. 4 hónapig hazudozott. És igen ebbe a dologba ne vonja bele a gyerekeket.
Legyen velük ő, de ezeket az embereket ne vigye a gyerekeink közelébe.
Jah, az úgy már más. De mindegy, láthatási időben nem szabhatod meg neki hova viheti a gyerekeket (kivétel, hogy külföldre nem viheti). De ha valóban jó apa és szereti és törődik a gyerekeivel, akkor nem is fogja a pár hetes-hónapos szeretői kapcsolatát bemutatni.
Rajtad meg, mint minden megcsalt emberen, leginkább az idő fog segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!