Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A házasság tulajdonképpen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házasság tulajdonképpen "bérletes" és törvényes prostitúció?

Figyelt kérdés
dec. 8. 05:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
88%

Nekem is tele van a hócipőm a házassággal.

Amióta ismerem a férjemet, nem tudtam kiolvasni egy könyvet, nem rajzoltam egy jót, nem voltam sehol szórakozni.

Munka után takarítok, főzök.

Ő meg munka után vagy tvzik vagy megy futni.

Szerintem nem prostitúció, hanem modern rabszolgatartás a házasság.

Minden nap munka után annyit takarítasz amennyiért még fizetést is kapnál ha idegen emberekre takarítanál.

dec. 8. 10:14
 12/30 anonim ***** válasza:
67%
Csok, babaváró és egyéb hitelre jó, egyébre nem.
dec. 8. 10:32
 13/30 A kérdező kommentje:

"9 éve vagyunk együtt, ilyen téren nem változott semmi.

Jól kell választani, illetve tenni kell a párkapcsolatért, nem belekényelmesedni."

Valahogy nem tudom elhinni, hogy 9 év után is tombolnak az ösztönök, meg tart egy olyan párkapcsolat, ahol teljesen elveszted az eszed. Csak arra tudok gondolni, hogy aki ilyet ír, az nem is tudja, hogy milyen a normális szex, és azt, hogy kellemes együtt lenni, meg jóban vagyunk, meg eljutok az orgazmusig vele, ha eleget csiszatol, már jó szexnek gondolja.

dec. 8. 10:34
 14/30 lizzi77 ***** válasza:
85%
Ha eleve erős volt a kémia,az nem tűnik csak úgy el...persze rutinszerűvé válhatnak a dolgok idővel azért.Ha viszont már az elején is csak közepes volt a szex,lanyha az intimitás,akkor ez az évek múltával fokozatosan megszűnik.
dec. 8. 10:46
 15/30 anonim ***** válasza:
84%
#13 Tévedsz, a szex idővel még jobb lehet. Levetjük a gátlásainkat, megismerjük egymás igényeit. Persze, ahol gyerek van, ott más a helyzet.
dec. 8. 11:05
 16/30 anonim ***** válasza:
73%

Kedves Kérdező!

Nem olvastam el a kommenteket, és válaszommal egy új szempontot kívánok neked adni. Tehát:

"A házasság tulajdonképpen "bérletes" és törvényes prostitúció?"

A válasz: ha a szüleidtől ezt láttad, akkor igen, az. Ha fejlettebb mintát láttál tőlük, akkor nem, nem az.

dec. 8. 11:06
 17/30 anonim ***** válasza:
88%

"Valahogy nem tudom elhinni, hogy 9 év után is tombolnak az ösztönök"

Szerencsére mi nem állatok vagyunk, ahol bőven megfelel az ösztön szint, hanem emberek. Egy jót kefélni a csigák is tudnak, nem egy akkora tudomány. De rendben van, ha te már erre is büszke vagy. 😃

Nekem a szexualitás nem csak szaporodás, mint az állatoknál, meg egy ösztön, hanem van lelki oldala is, amit életem párjával szeretném megélni és épp ezért sosem lesz unalmas. Mert ezt csak vele élem át.

16-os válaszát abszolút osztom. Ez sokszor valóban azon múlik, hogy otthonról milyen normát hoztál. Nálunk a családban egyik nőt sem prostinak kezelte/kezeli a férje. Én sem egy kitartott prostiként viselkedem a házasságban, és nem olyan párt választottam, aki a nőkre így tekint.

dec. 8. 11:28
 18/30 anonim ***** válasza:
26%
Kérdező! Te egy álomvilágban élsz. Majd jó keményen arcon csap az igazság és akkor más lesz az álláspontod.
dec. 8. 11:56
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Pedig mennyi, de mennyi férfi adja be a válást és/vagy lépfelre, mert _kevesebb_ a szex. Nem megszűnik, csak a hulla fáradt feleségnek, a napi lecseszése után kevesebb a kedve.
dec. 8. 13:01
 20/30 A kérdező kommentje:

17

Akkor ezek szerint, az van, ahogy írtam nálatok.

És szerintem, ha nem ösztönből jön, az véleményem szerint már csak kényszer, prostitúció, csak éppen "bérletes". Meg persze másabb, mert lelki társak vagyunk, meg beszélgetünk, meg mindenféle új dolgokat kipróbálunk. De amúgy ilyenek prostiknál is szoktak lenni, de egy társsal persze jobb, ez biztos. De ami agyból jön, az nem igazi szex, az munka.

dec. 8. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!