Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A házasság tulajdonképpen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házasság tulajdonképpen "bérletes" és törvényes prostitúció?

Figyelt kérdés
dec. 8. 05:52
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
🙄Igen, a nő fizet az erejével, szabadidejével, a szabad akaratának teljes hátterbeszoritasaval, a szüksegletei elenegedésevel a férfinak azért, hogy elmondhassa: Házas...és tartozik valakihez.
dec. 8. 06:36
 2/30 A kérdező kommentje:
Ugye? Szerintem totál átverés az egész.
dec. 8. 06:38
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Utálom az egészet. El fogok válni. Mert feladtam MINDENEMET... mégsem voltam képes megfelelnk a férjem elvárasainak. Akárhogy tepertem, amarhogy igyekeztem, nem ment. Nem takaritok elég jól, nem jól mosogatok, semnit nem csinálok jól. A főztömet nem fikázta egyedül... igaz, nem is dicsérte. A háimunka 100%á megcsináltam örömmel, miközben munkahelyem is van, mégsem elég semmi. És ennek tetjében beszelgetést talaltam a telefonjában. Vége az életemnek. Öreg is vagyok, de nem érdekel, akkor sem maradok benne. Az! Átbaszás az egész...
dec. 8. 06:42
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

"A mai társadalomnak az egyik fő betegsége, hogy mindenütt kimerült nőket lát az ember. Mert a hagyomány is erős, hogy tisztes nőnek családanyának kell lenni, bevásárolni, főzni, gyereket nevelni, az ágyban is jó partnernek kell lenni, no de a szakmájában is előre kell haladni és karriert csinálni. Ennyi bőrt nem lehet lenyúzni egy emberről."

(Popper Péter)

dec. 8. 06:46
 5/30 A kérdező kommentje:
Igen, de engem most elsősorban a szex része érdekelne. Mert van a kb. 3 év szerelem (jó esetben), amikor te nőként is kívánod a párod, de utána mi van? Utána a férfi még akarja, mert ők mindig akarják, és szerelem nélkül is megfelel nekik, de a nőnek innentől fogva csak egy prostitúció, egy kényszer az egész. De vannak, akik meg azt állítják, hogy 10-20 évig is kívánják egymást. Én nem hiszek nekik. Szerintem kedveskedéssel, normális közeledéssel elérik, hogy a másik ne undorodva álljon hozzájuk, de én nem hiszem el, hogy még mindig "ösztönösen" működik közöttük.
dec. 8. 06:53
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

5

Ajánlom figyelmedbe a 4es kommentet, és gondolkodj el, miert nem kíván az asszony!

Hát persze, hogy elsősorban a szex 😁 Mi más? A gyerek születése után is, neked az a legfontosanbb, hogy mikor, és hova élvezhetsz legközelebb.

dec. 8. 06:56
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Így is nevezhetjük. Engem teljesen eltart a férjem, nem dolgozok már évek óta. Nem azért mert tehetetlen vagyok, hanem mert ellehetlenítí, hogy munkába álljak. Iskolába, orvoshoz, fejlesztésre sose viszi a gyereket. Ha beteg nem megy táppénzre, mert ő fontos ember a munkában. Ügyeket nem intéz, mert nincs rá idegrendszere 😅. Hiába végeztem egyetemet, meg tanultam nyelveket, ha szakács, dada, takarító, ápoló és szexpartner vagyok.

Én még kívánom a férjem (8 éve vagyok vele), vonzó férfi, nem esik nehezemre a szex. Semmi extrémre nem vágyik, ezt szerencsének tartom, mert ez a hugyozós meg többes szex nem menne.

Az évek alatt mindig tettem félre, hogy ha valami f@szságot kérne tudjak lépni azonnal.

Minden vágyam egy olyan munkahely , ahol annyit kereshetek, hogy fenn tudjam magamat tartani a megszokott szinten. Nyomorogni nem fogok, azért nincs otthon olyan rossz sorom, hogy csak úgy világgá menjek, meg számolgassam, hogy most cipőt vegyek magamnak vagy a gyereknek.

dec. 8. 08:12
 8/30 anonim ***** válasza:
74%

"Mert van a kb. 3 év szerelem (jó esetben), amikor te nőként is kívánod a párod, de utána mi van?"

9 éve vagyunk együtt, ilyen téren nem változott semmi.

Jól kell választani, illetve tenni kell a párkapcsolatért, nem belekényelmesedni.

dec. 8. 09:24
 9/30 anonim ***** válasza:
79%

Van, akinek az. Aki tudatosan eltartót keres magának, és áruba bocsátja a külső adottságait, hogy ne kelljen dolgoznia.

N

dec. 8. 09:31
 10/30 anonim ***** válasza:
87%

Az a szomorú, hogy az ilyen nők jobban élnek, mint aki szerelemből házasodik. Semmit sem ér a férfiak szemében, hogy ha valaki jó feleség, odaadó és gondoskodó anya, házias, jó ember. Mindent eldobnak egy feszes kis popiért, aki csak a pénzt nézi.

dec. 8. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!