Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? Érdemes a hazastársam házába fektetnem? Újítani, hozzáépíteni? Mert mi van ha .. értitek en mindent megteszek hogy jó legyen de egy szép nap úgy dönt lelép.. nyilván remélem nem , de mi van ha.. T.i mit tennétek?
"és fel sem merülne benne hogy ha szét mennénk"
Haha. Ebbe ne légy annyira biztos. EGy szakítás igen rossz oldalát tudja sokaknak kihozni.
Nem tudom, megéri-e.
Manapság rengeteg kapcsolat, házasság tönkremegy, és nem egy ember mutatja ki a foga fehérjét idővel.
Azok az idők már elmultak hogy az egyik házat ad a családba a masik meg minden pénzét állandóan az utolsó fillérig felélve. De egyutt is maradnak holtomiglan.
Ma már öngyilkosság bárkihez is beköltözni, vagy más embertől függni.
Manapság nagyon sok olyat lehet hallani hogy az egyik házában laktak és ne adj Isten de válás esetén nem kapsz semmit max a felét ahogy a 4es írta. Sok ilyen sztorit olvastam itt is.
És törvény az törvény, mondhatni az utcán kötnék ki, sajnos olvastam itt olyan ffiről hogy mindent ö csinált aztán fehéren -feketén kimondva a másik jóindulatara volt bízva mert nem volt meg számla stb. Ha mégis lett volna abban nincs benne a munkadíj és annak is csak fele.
De olyankor válás esetén sehol nem olvastam még hogy jó szívvel adakoznának , nincs olyankor jóindulat belátás..
Ezért nagyon nem mindegy..
16# folytatás
hasonló helyzetben vagyok mint a kérdező csak nőként írom hogy ez az igazság , én nem fektetek pont ezért semmit , szégyen nem szégyen nyitott szemmel kell járni
A másik házába csak és kizárólag papír mellett feccölnék jelentősebb összeget. Szerződés, vagy kerüljek rá a tullapra.
Nemrég volt szerencsém végignézni, ahogy ismerősömet semmizik ki így, nyilván ő is hülye volt hogy nem gondolkodott előre. Tök mindegy a szerelem, még a házasság is. De vagy legyen közös a tulajdon, vagy ne te ne költs rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!