Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek? Érdemes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek? Érdemes a hazastársam házába fektetnem? Újítani, hozzáépíteni? Mert mi van ha .. értitek en mindent megteszek hogy jó legyen de egy szép nap úgy dönt lelép.. nyilván remélem nem , de mi van ha.. T.i mit tennétek?

Figyelt kérdés
Párom házában élünk.
dec. 4. 13:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%
Eleve nem élnék másnak a házában. A vőlegenyemnek is van es megbeszéltük hogy együtt gyűjtünk közösre. En se mennék pp utcára kölykökkel ha válás van. Nekem ez nem család ahol az egyik kvázi hontalan es csak addig van lakhelye mig a másik kegyeskedik azt nyújtani. Tudod mikor.
dec. 4. 17:18
 12/29 anonim ***** válasza:
50%

"és fel sem merülne benne hogy ha szét mennénk"

Haha. Ebbe ne légy annyira biztos. EGy szakítás igen rossz oldalát tudja sokaknak kihozni.

dec. 4. 17:21
 13/29 anonim ***** válasza:
66%

Nem tudom, megéri-e.

Manapság rengeteg kapcsolat, házasság tönkremegy, és nem egy ember mutatja ki a foga fehérjét idővel.

dec. 4. 17:25
 14/29 anonim ***** válasza:
64%

Azok az idők már elmultak hogy az egyik házat ad a családba a masik meg minden pénzét állandóan az utolsó fillérig felélve. De egyutt is maradnak holtomiglan.

Ma már öngyilkosság bárkihez is beköltözni, vagy más embertől függni.

dec. 4. 17:30
 15/29 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem ezt vele kellene megbeszélni. Nincs bizalmad a nő felé? Akkor mond azt hogy csak akkor csinálsz ott valamit, fektetsz be pénzt ha esetleg szakításkor a bele fektetett pénzt az akkori infláción vissza fizeti, vagy fizesd bérleti díjat a nőnek és szakításkor nincs vita.
dec. 4. 18:12
 16/29 anonim ***** válasza:
71%

Manapság nagyon sok olyat lehet hallani hogy az egyik házában laktak és ne adj Isten de válás esetén nem kapsz semmit max a felét ahogy a 4es írta. Sok ilyen sztorit olvastam itt is.

És törvény az törvény, mondhatni az utcán kötnék ki, sajnos olvastam itt olyan ffiről hogy mindent ö csinált aztán fehéren -feketén kimondva a másik jóindulatara volt bízva mert nem volt meg számla stb. Ha mégis lett volna abban nincs benne a munkadíj és annak is csak fele.

De olyankor válás esetén sehol nem olvastam még hogy jó szívvel adakoznának , nincs olyankor jóindulat belátás..

Ezért nagyon nem mindegy..

dec. 4. 18:52
 17/29 anonim ***** válasza:
76%

16# folytatás

hasonló helyzetben vagyok mint a kérdező csak nőként írom hogy ez az igazság , én nem fektetek pont ezért semmit , szégyen nem szégyen nyitott szemmel kell járni

dec. 4. 18:54
 18/29 anonim ***** válasza:
57%

A másik házába csak és kizárólag papír mellett feccölnék jelentősebb összeget. Szerződés, vagy kerüljek rá a tullapra.

Nemrég volt szerencsém végignézni, ahogy ismerősömet semmizik ki így, nyilván ő is hülye volt hogy nem gondolkodott előre. Tök mindegy a szerelem, még a házasság is. De vagy legyen közös a tulajdon, vagy ne te ne költs rá.

dec. 4. 18:55
 19/29 anonim ***** válasza:
dec. 4. 19:12
 20/29 anonim ***** válasza:
77%
A számlának semnmni értelme. Házastársak, nem élettársak.
dec. 4. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!