Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek? Érdemes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek? Érdemes a hazastársam házába fektetnem? Újítani, hozzáépíteni? Mert mi van ha .. értitek en mindent megteszek hogy jó legyen de egy szép nap úgy dönt lelép.. nyilván remélem nem , de mi van ha.. T.i mit tennétek?

Figyelt kérdés
Párom házában élünk.
dec. 4. 13:53
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
36%
Én a jelenlegi párom házába fektettem pár milliót. Együtt vagyunk 4 éve és fel sem merülne benne hogy ha szét mennénk akkor ne admá vissza azt a pénzt. Sőt! De nem gondolkodunk ilyenben. Jól meg vagyunk. Ragaszkodunk egymáshoz, bizalom és egyetértés 100%. De ha mégis szét mennénk akkor pénzem vissza kapnám. Te esetedben ha ilyenen gondolkodsz számlát kérj arról amit te vettél a házba, akkor van esély remény a bele rakott penzedet vissza kapnod.
dec. 4. 14:01
 2/29 anonim ***** válasza:
77%
Én lefixálnám azt, hogy azt szakítás esetén fizesse vissza, és legyenek meg a blokkok vagy online visszaigazolás a fizetésről.
dec. 4. 14:01
 3/29 anonim ***** válasza:
33%
Ha ennyire nem bízol abban a személyben akivel házasságra léptél, akkor inkább ne fektess semmibe
dec. 4. 14:05
 4/29 anonim ***** válasza:
34%

Nem, nem éri meg. Váláskor marad nála és semmilyen módon nem leszel kompenzálva, még jót nevet is rajtad az új párjával, "nézzétek a szerencsétlent!"

Te pedig idézheted, hogy

"Mégis, gyermekkori álmom teljesült:

Bohóc lettem.

Nem az a bohóc, aki ki van kenve.

Nincs rajtam nagy,csámpás cipő

mozgásom mégis csetledező.

Ezért a mókáért nem kapok tapsvihart,

s nem dobálnak körbe virágokkal.

Néha kicsúfolnak a hátam megett,

vagy mondják: Nézd a szerencsétlent!

Bohóc! - az lettem.

Az életnek Bohóca. A legnagyobb Bohóc,

a bohócnál bohócabb"

Inkább ne lépj erre az útra. A sajátodat építsed, újítsd fel. Ha nincs, akkor szerezz egyet.

dec. 4. 14:14
 5/29 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem bizonyíthatóan házasság előtt is már meglévő vagyonodból fizettél bele, akkor az értéknövelő beruházás fele alapból is beleszámít a vagyonmegosztásban egy esetleges válás után.
dec. 4. 14:33
 6/29 anonim ***** válasza:
9%

5.

Egy jobb ügyvéd percek alatt kijátssza ezt a szabályt.

dec. 4. 14:35
 7/29 anonim ***** válasza:
49%
Ha állandóan a mivan ha szerint élnénk, soha nem jutnánk előre. Ha elválnátok, kifizet. Köss vele szerződést, hogy ebben az esetben kicsengeti az árát, mégpedig az aktuális piaci áron.
dec. 4. 14:37
 8/29 anonim ***** válasza:
14%
Válás lesz úgyis a vége
dec. 4. 14:37
 9/29 anonim ***** válasza:
54%

6.

És a számlával mit bizonyít? Semmit. Csak azt, hogy háézastátrsi közös vagyonból vettek ezt azt.

dec. 4. 15:33
 10/29 anonim ***** válasza:
67%
Menjetek el ügyvédhez és csináljatok szerződést. Aztán meg tegyetek érte, hogy ne legyen soha válás. 😃
dec. 4. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!